ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Κολόν Σάντα Φε για τον Ινσούα

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΠΑΟ / ΙΝΣΟΥΑ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΠΑΟ / ΙΝΣΟΥΑ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ακόμα ένας ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, ο Εμάνουελ Ινσούα συνδέεται με σενάρια από το εξωτερικό. Πουλά στον Στραματσόνι η Άντερλεχτ πριν τον Χουλτ. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει ποδοσφαιριστές, όμως οι δικοί του συνεχίζουν να απασχολούν ομάδες του εξωτερικού. Τελευταίος προστέθηκε στη λίστα ο Εμάνουελ Ινσούα, ο οποίος έχει μπει στο στόχαστρο της Κολόν Σάντα Φε.

Ο 26χρονος αριστερός μπακ διατηρεί καλό όνομα στην πατρίδα του, όπου είχε διακριθεί με τη Μπόκα Τζούνιορς και δεν περνά απαρατήρητος. Ο Ινσούα δεν έχει εκδηλώσει τάσεις φυγής, ωστόσο δεν αποκλείεται ο ατζέντης του να ψάχνει διέξοδο από τον γεμάτο προβλήματα Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με τις αναφορές στην Αργεντινή, η Κολόν Σάντα Φε ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον Ινσούα με τη μορφή δανεισμού για 18 μήνες. Ο Αργεντινός είναι ο μόνος ακραίος αριστερός του ρόστερ, μετά την αποχώρηση του Χουλτ, αλλά αμείβεται με 350.000 ευρώ ετησίως, που δεν ταιριάζουν με την εφαρμογή του μνημονίου...

Δεν είναι ξεκάθαρο εάν η Κολόν έχει προσεγγίσει τον Παναθηναϊκό ή αν απλώς μίλησε με τον ατζέντη του Ινσούα. Το σίγουρο είναι ότι ως πρώτο κριτήριο στο Τριφύλλι τοποθετείται πλέον η επιβίωση και οι αγωνιστικές ανάγκες.

ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΣΤΡΑΜΑ" Ο ΧΟΥΛΤ

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να αποκομίσει όφελος από τον Νίκλας Χουλτ, αλλά ταυτόχρονα θα προτιμούσε να μην τον δώσει στην Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη, για ευνόητους λόγους. Ωστόσο, η Άντερλεχτ που φαντάζει ως η εναλλακτική επιλογή, ακόμα δεν έχει καταθέσει πρόταση.

Η βέλγικη ομάδα τελεί υπό την επιτήρηση του Financial Fair Play και πρέπει να πουλήσει πριν αγοράσει. Αυτές τις μέρες έχει στα... σκαριά την πώληση του 25χρονου Ρουμάνου επιτελικού χαφ, Νικολάε Στάντσιου την Σπάρτα Πράγας του Αντρέα Στραματσόνι.

Η ενημέρωση που έχει ο ατζέντης του Χουλτ, Μάρτιν Νταλίν, είναι ότι μετά την εξοικονόμηση χρημάτων, η Άντερλεχτ θα στραφεί στον Χουλτ, μιας και το κόστος απόκτησης από τον Παναθηναϊκό είναι χαμηλό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ