ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η καθοριστική συνάντηση Ρότσα - "Λύμπε"

Η καθοριστική συνάντηση Ρότσα - "Λύμπε"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Διαβάστε στο Sport24.gr για τη συνάντηση που θα έχουν ο Νίκος Λυμπερόπουλος και ο Χουάν Ρότσα, στην οποία θα αποφασιστεί αν και υπό ποιες προϋποθέσεις θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό ο πρώην παίκτης και προπονητής του.

Με τον Νίκο Λυμπερόπουλο θα συναντηθεί την Πέμπτη (2/3) ο Χουάν Ρότσα, προκειμένου να συζητήσουν για το μέλλον της συνεργασίας τους. Οι δύο άνδρες συνομίλησαν τηλεφωνικά το βράδυ της Τρίτης (28/2) και προγραμμάτισαν να πραγματοποιηθεί η συνάντηση τους στο "Γεώργιος Καλαφάτης", μετά τον προημιτελικό Αστέρας - Παναθηναϊκός, εφόσον ο "Λύμπε" ταξίδεψε στην Τρίπολη.

Στην επικοινωνία που είχαν δεν ειπώθηκε κάτι περισσότερο, αφού ο Λυμπερόπουλος τόνισε στον Ρότσα ότι προτιμά να του μεταφέρει από κοντά την πρόταση της διοίκησης για το νέο ρόλο του "Ινδιάνου" στο οργανόγραμμα της ομάδας.

Είναι σαφές ότι στο πλαίσιο της αναδιάταξης του προσωπικού, κρίθηκε ότι ο Ρότσα λαμβάνει πολλά χρήματα σε σχέση με τις αρμοδιότητές του και εκτός απροόπτου θα του προταθεί μείωση αποδοχών. Από εκεί και πέρα, εναπόκειται στον Αργεντινό εάν θα αποδεχτεί ή θα απορρίψει όσα θα του ανακοινώσει ο Λυμπερόπουλος.

Ο Ρότσα είναι συντονιστής των τμημάτων υποδομής και υπεύθυνος για το σκάουτινγκ στην Λατινική Αμερική, όμως επί της ουσίας περιορίζεται στα καθήκοντα του στην ακαδημία.

Αρχικά, την Τρίτη (28/2) διαδόθηκε η πληροφορία ότι ο Ρότσα θα ακολουθούσε τους Γιάννη Βονόρτα και Δημήτρη Μάρκο, ωστόσο τελικά η ΠΑΕ διευκρίνισε ότι στον Αργεντινό θα κατατεθεί πρόταση για την ανάληψη άλλου πόστου, με μειωμένες απολαβές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Λάθος χειρισμός της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τις απολύσεις
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ