ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η καταβολή των χρημάτων κρίνει τη μεταγραφή Βλαχοδήμου

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÃÊÁÌÐÁËÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - GABALA (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÃÊÁÌÐÁËÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - GABALA (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η Μπενφίκα θέλει τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο λόγω των κακών εμφανίσεων του βασικού της γκολκίπερ και ποντάρει στην οικονομική δυσπραγία του Παναθηναϊκού. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Η κακή αρχή που έχει κάνει στη σεζόν ο βασικός γκολκίπερ, Μπρούνο Βαρέλα, ώθησε τους ιθύνοντες της Μπενφίκα να επανέρθουν άμεσα για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο. Ρόλο στην απόφαση τους έπαιξε και το οξύ οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκό, που τους επιτρέπει να πιστεύουν ότι θα αποκτήσουν τον ομογενή τερματοφύλακα με μικρό αντίτιμο.

Καταρχάς, ο Βαρέλα, ο οποίος αποκτήθηκε από τη Βιτόρια Σετουμπάλ, μετρά 8 συμμετοχές μέχρι στιγμής (πρωτάθλημα, Κύπελλο, Champions League) και έχει δεχτεί ισάριθμα γκολ. Ο 22χρονος Πορτογάλος κράτησε το "μηδέν" στην εστία μόλις σε δύο ματς πρωταθλήματος.

Ο Βαρέλα δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες και ο πρόεδρος, Λουίς Φελίπε Βιέιρα, θέλει να ενισχύσει το ρόστερ. Σε συνεργασία με τον προπονητή, Ρούι Βιτόρια και σε συνδυασμό με την κατάσταση στον Παναθηναϊκό, ανακίνησε τη διαπραγμάτευση για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο.

Σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα "O Jogo", η Μπενφίκα προτίθεται να πληρώσει 2 εκατομμύρια ευρώ στον Παναθηναϊκό για τα δικαιώματα του Βλαχοδήμου. Παράλληλα, από την Πορτογαλία επιμένουν ότι ακόμα δεν έχουν αρχίσει εντατικές συζητήσεις, παρά μόνο μερικές διερευνητικές επαφές.

Το ρεπορτάζ του Sport24.gr αναφέρει ότι το "κλειδί" για την επίτευξη συμφωνίας είναι η καταβολή των χρημάτων. Επειδή τα προϋπολογισμένα έσοδα και η συνδρομή του Αλαφούζου δεν αρκούν για να καλυφθούν τα έξοδα, η διοίκηση "καίγεται" για λεφτά στη διάρκεια της σεζόν, ώστε να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της...

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ