ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Ιντερνασιονάλ θέλει να κλείσει πρώτα τον Μολέντο

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η πρόταση της Ιντερνασιονάλ για τον Μολέντο δεν ικανοποιεί τον Παναθηναϊκό και αυτή στρέφεται στον ποδοσφαιριστή. Σκληρή στάση από Μπάνφιλντ για τον Τσάβες.

Η Ιντερνασιονάλ προσπαθεί να κλείσει τη μεταγραφή του Ροντρίγκο Μολέντο, ερχόμενη σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό έναντι 260.000 ευρώ. Ωστόσο, επειδή το ποσό που προτείνει δεν έχει γίνει αποδεκτό, σύμφωνα με τον βραζιλιάνικο Τύπο θα προσπαθήσει να βρει άλλο τρόπο.

Στις σκέψεις της "κολοράντο" είναι να συμφωνήσει επίσημα με τον Μολέντο την 1η Ιανουαρίου του 2018 και μετά, να πιέσει το Τριφύλλι προτάσσοντας το deal με τον ποδοσφαιριστή. Μόνο που η συγκεκριμένη παράμετρος αγνοεί τις προθέσεις του 30χρονου στόπερ, αφού εκείνος έχει ξεκαθαρίσει ότι θα επιλέξει τον επόμενο προορισμό του με γνώμονα τις υψηλότερες αποδοχές.

Ο Μολέντο δεν φέρεται θετικός να δεσμευτεί τόσο σύντομα, ειδικά όταν η Ιντερνασιονάλ δεν έχει μεγάλες οικονομικές δυνατότητες. Προτιμά να περιμένει, παρά να περιορίσει από τόσο νωρίς τις επιλογές του, όπως τον έχει συμβουλεύσει και ο ατζέντης του, Ζίλμαρ Βελόζ. Επομένως, ο σκοπός της Ιντερνασιονάλ συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες να επιτευχθεί.

Ο Παναθηναϊκός θεωρεί λίγες τις 260.000 ευρώ, για να συναινέσει στην πώληση του Μολέντο και αξιώνει τουλάχιστον 500.000 ευρώ. Βέβαια, ευελπιστεί να προκύψει ανταγωνισμός για τη διεκδίκηση του Βραζιλιάνου στόπερ, ώστε να αποκομίσει το μεγαλύτερο δυνατό όφελος.

"ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΡΥΔΙ" Η ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να συνεννοηθεί με τη Μπόκα Τζούνιορς, προκειμένου να επωφεληθεί από τις διασυνδέσεις και να προωθήσει την πώληση του Αντρές Τσάβες. Πρακτικά, κέρδος δεν πρόκειται να υπάρξει, αλλά ο σκοπός είναι περιοριστεί η ζημιά από το 1,35 εκατομμύρια ευρώ που υποχρεούται να πληρώσει για το 50% των δικαιωμάτων του Αργεντίνου στράικερ.

Όμως, η Μπάνφιλντ δεν δείχνει ανάλογη συμβιβαστική διάθεση. Αντίθετα, έχει διαμηνύσει ότι θέλει εγκαίρως την καθυστερημένη πρώτη δόση για τις 675.000 ευρώ που δικαιούται, στο πλαίσιο της μεταγραφής. Σε αντίθετη περίπτωση, έχει απειλήσει να προσφύγει στη FIFA. Πάντως, ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει τις συζητήσεις, για να φτάσει σε συμβιβασμό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ