ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Ιντερνασιονάλ κάνει νέα πρόταση για τον Μολέντο

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Ιντερνασιονάλ θα επιχειρήσει μία νέα προσέγγιση με σκοπό να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Ροντρίγκο Μολέντο από τον Παναθηναϊκό, ενώ πιέζει εκμεταλλευόμενη και το ποσοστό που διατηρεί επί των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.

Να βελτιώσει εμμέσως την πρόταση της προς τον Παναθηναϊκό, επιχειρεί η Ιντερνασιονάλ ώστε να αποκτήσει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Ροντρίγκο Μολέντο. Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές των βραζιλιάνικων ΜΜΕ, η "κολοράντο" θέλει να αυξήσει το όφελος του "τριφυλλιού" στη μεταγραφή.

Πως θα το πετύχει αυτό; Όχι με την αύξηση της προσφοράς της, αλλά προσπαθώντας να πείσει τον 30χρονο αμυντικό να χαρίσει το υπόλοιπο της οφειλής του Οκτωβρίου και τη δόση του Δεκεμβρίου, που αντιστοιχεί σε περίπου 100.000 ευρώ.

Εφόσον ο ποδοσφαιριστής αποδεχόταν κάτι τέτοιο, τότε ο Παναθηναϊκός θα εισέπραττε τις 260.000 που προσφέρει η Ιντερνασιονάλ και θα εξοικονομούσε τις αποδοχές του Μολέντο, που με την εφορία θα αγγίξουν τις 600.000 ευρώ.

Βέβαια, εξυπακούεται πως ο Μολέντο δεν έχει κανένα λόγο να συναινέσει. Ήδη, διευκολύνει τον Παναθηναϊκό αποδεχόμενος να πωληθεί για να φέρει κέρδος, αφού θα μπορούσε να διεκδικήσει την ελευθερία του με προσφυγή και να υπογράψει όπου ήθελε. Επομένως, μοιάζει ουτοπικό να δεχτεί να χαρίσει χρήματα, όταν ψάχνει το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο στην καριέρα του.

Από την άλλη, η Ιντερνασιονάλ υπενθυμίζει στον Παναθηναϊκό πως σε ενδεχόμενο αντίτιμο που θα εισπράξει από την πώληση του Βραζιλιάνου, εκείνη δικαιούται το 1/4 ως η κάτοχος του 25% των δικαιωμάτων. Μία παράμετρος που περιορίζει το προσδοκώμενο όφελος για το "τριφύλλι".

Ο Μολέντο θα επιστρέψει σήμερα (29/1) στην Αθήνα και τους χειρισμούς για τη μεταγραφή του, θα τους αναλάβει ο ατζέντης του, Ζίλμαρ Βελόζ. Η Ιντερνασιονάλ έχει κάνει την πρόταση της, ενώ έχουν εκφράσει ενδιαφέρον οι Κρουζέιρο, Φλαμένγκο, Κορίνθιανς και Τραμπζονσπόρ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ