ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Ιντερνασιονάλ δεν ξεχνάει τον Μολέντο

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΛΚΜΑΑΡ (ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΜΟΛΕΝΤΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΛΚΜΑΑΡ (ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΜΟΛΕΝΤΟ ICON

Ο ατζέντης του Μολέντο επιβεβαίωσε στη Βραζιλία ότι πλέον δεν υφίσταται συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για νέο συμβόλαιο και στον ποδοσφαιριστή έχει μπει πωλητήριο.

Μία από τις παρενέργειες της αποχώρησης του Γιάννη Αλαφούζου ήταν η επί της ουσίας, υπαναχώρηση της διοίκησης από την προφορική συμφωνία με τον Ροντρίγκο Μολέντο. Ο Βραζιλιάνος στόπερ επρόκειτο να ανανεώσει το συμβόλαιο του έως τον Ιούνιο του 2020, με αναπροσαρμογή στους οικονομικούς όρους.

Ωστόσο, είναι προφανές πως με την αβεβαιότητα στο ιδιοκτησιακό, ο Μολέντο δεν πρόκειται να μπει στον κόπο να μιλήσει. Οπότε, το επικρατέστερο σενάριο είναι πως η ΠΑΕ θα επιδιώξει την πώληση του 30χρονου αμυντικού τον Ιανουάριο, για να μην τον χάσει τζάμπα το καλοκαίρι, όταν και λήγει η συνεργασίας τους.

Αυτή την προοπτική επιβεβαιώνει η ιστοσελίδα "revistacolorada", μετά από επικοινωνία με τον ατζέντη του Μολέντο. Ο Βραζιλιάνος μάνατζερ τόνισε ότι δεν συνεχίζονται οι επαφές με τον Παναθηναϊκό για ένα νέο συμβόλαιο, υποστηρίζοντας όμως ότι ο πελάτης του απάντησε αρνητικά.

Επιπλέον, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η Ιντερνασιονάλ δεν έχει βγάλει τον Μολέντο από τη λίστα της και επιθυμεί να εκμεταλλευτεί την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Η βραζιλιάνικη ομάδα αναμένεται να προσεγγίσει τον Παναθηναϊκό, ώστε να αποκτήσει τον Μολέντο από τον χειμώνα με ένα μικρό ποσό.

Εφόσον οι πληροφορίες επαληθευτούν, το σίγουρο είναι πως αυτή τη φορά θα υπάρξει ανταπόκριση. Ο Παναθηναϊκός παραχωρεί τον Μολέντο με ένα ποσό κοντά στις 300.000 ευρώ και δεν θα προβάλλει αντιρρήσεις, λόγω της έλλειψης ρευστού...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ