ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Ιντερνασιονάλ δεν ξεχνά τον Μολέντο

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÁÈËÅÔÉÊ ÌÐÉËÌÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - ATHLETIC BILBAO (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÁÈËÅÔÉÊ ÌÐÉËÌÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - ATHLETIC BILBAO (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ροντρίγκο Μολέντο απασχολεί την Ιντερνασιονάλ και βραζιλιάνικο δημοσίευμα προαναγγέλλει εξελίξεις στην υπόθεση. Ευαγγέλου: "Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό, δεν ξέρω για το εξωτερικό".

Ακόμα ένα ρεπορτάζ που αναφέρεται στο ενδιαφέρον της Ιντερνασιονάλ για τον Ροντρίγκο Μολέντο, εμφανίστηκε στον βραζιλιάνικό Τύπο. Η ιστοσελίδα " globoesporte" υποστηρίζει ότι ο 30χρονος στόπερ απασχολεί σοβαρά εν όψει του Ιανουαρίου και προεξοφλεί ότι θα υπάρξει κίνηση για την απόκτηση του.

Η Ιντερνασιονάλ θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί την οικονομική δυσπραγία του Παναθηναϊκού, που δεν θέλει να χάσει τον Ιούνιο τον Μολέντο χωρίς το παραμικρό όφελος. Βέβαια, τονίζει ότι οι παράγοντες της ομάδας θα χειριστούν την υπόθεση με προσοχή, επειδή έχουν ήδη αποτύχει δύο φορές στο παρελθόν.

Ο Μολέντο συζητείται διαρκώς στην Ιντερνασιονάλ, όπως είχε συμβεί στο τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο. Η πρόταση αναμένεται να κατατεθεί σύντομα, αλλά δεν είναι σαφές εάν θα κριθεί ικανοποιητική από τον Παναθηναϊκό, ενώ το ρεπορτάζ κάνει λόγο για κρούσεις στον ποδοσφαιριστή από την Τουρκία και την Ιταλία...

ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ: "ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ"

Ο Στέφανος Ευαγγέλου μίλησε στη Nova για το αθηναϊκό ντέρμπι της Κυριακής, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός και για το μέλλον του, αφού το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την κατάσταση στον Παναθηναϊκό: "Σίγουρα υπάρχουν προβλήματα στην ομάδα και οικονομικά προσπαθούμε όμως να μην τα σκεφτόμαστε αυτά και να παίζουμε την μπάλα που ξέρουμε σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Είναι σημαντικό ότι παίζουμε μπάλα αλλά υπάρχουν προβλήματα, τα οποία αφήνουμε έξω από τη σκέψη μας. Δεν είναι εύκολο αλλά μέσα στο γήπεδο σκεφτόμαστε μόνο πως θα κερδίσουμε".

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: "Θα μας βοηθήσει πολύ ο κόσμος, η ΑΕΚ έχει κάποιες απώλειες, εύχομαι περαστικά, θα φανούμε δυνατοί και θα καταφέρουμε να κερδίσουμε το ντέρμπι".

Για το τι αλλάζει όταν η ομάδα αγωνίζεται στη Λεωφόρο: "Είναι ότι έχουμε τον κόσμο που μας βοηθάει για να πάρουμε τη νίκη πιο εύκολα".

Για την κόκκινη με τον Λεβαδειακό: "Έκανα λάθος και αυτό με πήγε λίγο πίσω αγωνιστικά".

Για το συμβόλαιό του: "Θέλω να συνεχίσω στην ομάδα, περιμένω αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω κάτι σίγουρο. Δεν γνωρίζω κάτι για ενδιαφέρον από το εξωτερικό. Η δική μου θέληση είναι να αγωνιστώ για τον Παναθηναϊκό. Με ενδιαφέρει το εξωτερικό αλλά αυτή τη στιγμή θέλω να παίξω για τον Παναθηναϊκό".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ