ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Ιντερνασιονάλ δεν καλύπτει οικονομικά τον Μολέντο

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ροντρίγκο Μολέντο έχει μιλήσει με την Ιντερνασιονάλ, αλλά αναζητά περισσότερα χρήματα για να πάρει μεταγραφή.

Τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ υποστήριζαν τη Δευτέρα (18/12) ότι η Ιντερνασιονάλ αποτελεί την προτεραιότητα του Ροντρίγκο Μολέντο. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ τους, ο 30χρονος στόπερ θα επιστρέψει στο Πόρτο Αλέγκρε για να συνεχίσει την καριέρα του και πιέζει τον Παναθηναϊκό να αποδεχτεί την πρόταση της "κολοράντο".

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ο Μολέντο ψάχνει να υπογράψει ένα συμβόλαιο με υψηλές αποδοχές, για να εξαργυρώσει την καλή διετία στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ξέρει ότι λόγω ηλικίας, ενδέχεται να είναι η τελευταία αποδοτική συμφωνία του και δεν πρόκειται να κάνει εκπτώσεις στο χρηματικό σκέλος.

Ο ατζέντης του Μολέντο, Ζίλμαρ Βελόζ, έχει ενημερώσει τους Βραζιλιάνους παράγοντες για τις προθέσεις του πελάτη του. Τα οικονομικά της Ιντερνασιονάλ δεν είναι ανθηρά και δεν μπορεί να αυξήσει την προσφορά της, που σε πρώτη φάση δεν ικανοποίησε τον Μολέντο.

Προς το παρόν, ο Μολέντο αναζητά την τύχη του στην Ευρώπη. Ακόμα δεν έχει δεχτεί την πρόταση που περιμένει, αφού εκτός από τον ίδιο, θα χρειαστεί να πάρει ένα ποσό ο Παναθηναϊκός. Η Ιντερνασιονάλ περιμένει στη... γωνία και λειτουργεί ως εναλλακτική για τον Βραζιλιάνο στόπερ, που ίσως ενεργοποιηθεί από τα μέσα του Ιανουαρίου και έπειτα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ