ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η ιδιαιτερότητα της ρεβάνς στη Σουηδία

Η ιδιαιτερότητα της ρεβάνς στη Σουηδία

Η ρεβάνς του Παναθηναϊκού με την ΑΪΚ Στοκχόλμης θα διεξαχθεί στην "Τele2 arena", όπου υπάρχει συνθετικό χόρτο και ο Στραματσόνι θα προσαρμόσει ανάλογα την προετοιμασία. (PICS)

Μετά από συνεννόηση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού με τους ιθύνοντες της ΑΪΚ Στοκχόλμης και τους αξιωματούχους της UEFA, το πρώτο παιχνίδι του γ' προκριματικού του Europa League θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 28 Ιουλίου και η ρεβάνς στη Στοκχόλμη στις 4 Αυγούστου.

Έχει επισημανθεί η λεπτομέρεια ότι το δεύτερο ματς δεν θα διεξαχθεί στην έδρα της ΑΪΚ, τη "Friends Arena", επειδή έχει προγραμματιστεί συναυλία, αλλά στο γήπεδο της Χάμαρμπι, την "Τele2 arena". Φαινομενικά, το γεγονός δεν διαφοροποιεί ιδιαιτέρως την κατάσταση για τον Παναθηναϊκό, όμως κρύβεται μία λεπτομέρεια...

Η ιδιαιτερότητα της ρεβάνς στη Σουηδία

Η "Τele2 arena" φιλοξενεί πλαστικό χλοοτάπητα, διότι πρόκειται για μία εγκατάσταση πολλαπλών χρήσεων και συχνά, τοποθετείται παρκέ. Οπότε, είναι μία επιπλέον δυσκολία για τους παίκτες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι έχουν συνηθίσει τους αγωνιστικούς χώρους με φυσικό χόρτο.

Αυτή η λεπτομέρεια έχει τύχει της προσοχής του Αντρέα Στραματσόνι και των συνεργατών του και έχουν αναζητηθεί τρόποι εξοικείωσης για τους παίκτες, καθώς και τα κατάλληλα παπούτσια. Ο τωρινός χλοοτάπητας τοποθετήθηκε τον Ιούνιο, οπότε ίσως ο Σάσο να μεταβεί στο γήπεδο για να πάρει περισσότερες πληροφορίες.

Η ιδιαιτερότητα της ρεβάνς στη Σουηδία

Θεωρητικά, μία λύση θα ήταν να προγραμματιστούν προπονήσεις επί αθηναϊκού εδάφους σε γήπεδα με συνθετικό χλοοτάπητα, όμως δεν υπάρχουν αντίστοιχοι αγωνιστικοί χώροι με αυτόν που τοποθετήθηκε τώρα στην "Τele2 arena".

Στο μεταξύ, η ΑΪΚ έχει ανεπίσημη ενημέρωση για τον προγραμματισμό των παιχνιδιών με τον Παναθηναϊκό, όμως επειδή ακόμα δεν έχει προκριθεί επί της Γιουρόπα, τη μετέφερε υπό αμφιβολία...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ