ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Γρανάδα έκανε πρόταση, ο Παναθηναϊκός απαντάει

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÈÅËÔÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - CELTA
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÈÅËÔÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - CELTA EUROKINISSI SPORTS

Ο ατζέντης του Γουακάσο μετέφερε το ενδιαφέρον της Γρανάδα και αναμένεται η απάντηση του Παναθηναϊκού, ενώ αναμένεται η συγκατάθεση της Κάλιαρι για τον Ιμπάρμπο. Γυρνάει στο Ισραήλ ο Άλτμαν.

Η Γρανάδα έχει καταθέσει την πρόταση της για τον Μουμπάρακ Γουακάσο και πλέον αναμένεται η απάντηση του Παναθηναϊκού... Ο ατζέντης του Γκανέζου ποδοσφαιριστή ενημέρωσε τον Νίκο Λυμπερόπουλο για την ισπανική προσφορά και ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ θα κρίνει εάν είναι συμφέρουσα.

Οι ιθύνοντες της Γρανάδα έχουν ενημερώσει τον μάνατζερ του Γουακάσο για τις προθέσεις τους από το βράδυ της Κυριακής, αλλά αυτός καθυστέρησε αναζητώντας κάτι καλύτερο. Δείγμα ότι η πρόταση δεν ανταποκρίνεται στα στάνταρ που θα ήθελε...

Ωστόσο, ο Γουακάσο επιθυμεί να φύγει από τον Παναθηναϊκό για αγωνιστικούς και οικονομικούς λόγους, ενώ στην Ισπανία διαμένει η σύζυγος και τα παιδιά του. Οπότε, το πιθανότερο είναι πως θα απαντήσει θετικά, παρά την όχι και τόσο υψηλή προσφορά. Βέβαια, αναμένεται και η απάντηση του Λυμπερόπουλου για το αν θεωρεί ευνοϊκή την πρόταση, ενώ υπάρχουν μερικές εκκρεμότητες μεταξύ της ΠΑΕ και του Γκανέζου που πρέπει να ρυθμιστούν.

Ο Ιμπάρμπο

Όσον αφορά τον Βίκτορ Ιμπάρμπο, η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει κάνει τις αναγκαίες διεργασίες, αλλά περιμένει και τη συγκατάθεση της Κάλιαρι για τη διακοπή του δανεισμού του Κολομβιανού επιθετικού. Διότι η ιταλική ομάδα πρέπει να συναινέσει, όμως ακόμα δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει με τον ποδοσφαιριστή... Ο προπονητής και ο αθλητικός διευθυντής θέλουν να τον κρατήσουν, αρκεί πρώτα να πουληθεί ο επιθετικός Τζιανέτι και να απελευθερωθεί χώρος στο έμψυχο δυναμικό.

Ο Άλτμαν

Τέλος, αναφορικά με τον Όμρι Άλτμαν, δεν έχει παρουσιάσει κάποιο έγγραφο που να αποδεικνύει ότι είναι ελεύθερος. Περισσότερο δίνει διαβεβαιώσεις ότι θα δικαιωθεί στα πολιτικά δικαστήρια του Τελ Αβίβ, αλλά ο Λυμπερόπουλος έχει ξεκαθαρίσει σε αυτόν και στον ατζέντη του ότι θα συζητούσε μόνο υπό προϋποθέσεις.

Ο Άλτμαν ήρθε στην Αθήνα με δική του πρωτοβουλία, αλλά η προσωρινή δικαστική διαταγή που εκδόθηκε τη Δευτέρα, τον διατηρεί στο ρόστερ της Χαποέλ Τελ Αβίβ. Και τα οικονομικά του Παναθηναϊκού αυτή τη χρονική περίοδο, δεν επιτρέπουν κοστοβόρα πειράματα... Οπότε, το πιθανότερο είναι πως ο Άλτμαν θα επιστρέψει άπραγος στο Ισραήλ...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ