ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι γκολάρες του Ιμπάρμπο στο Σταντάρ-Παναθηναϊκός

Οι γκολάρες του Ιμπάρμπο στο Σταντάρ-Παναθηναϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βίκτορ Ιμπάρμπο πέτυχε δυο τρομερά γκολ με τα οποία έδωσε το προβάδισμα με 2-0 στον Παναθηναϊκό στην αναμέτρηση με την Σταντάρ. Εν συνεχεία με δυο στημένα ισοφάρισαν οι Βέλγοι σε 2-2. (VIDEO)

Με ένα τρομερό γκολ του Βίκτορ Ιμπάρμπο ο Παναθηναϊκός πήρε το προβάδισμα στην αναμέτρηση με την Σταντάρ Λιέγης. Ο Κολομβιανός άσος έγινε αποδέκτης της μπάλας στα δεξιά έξω από την περιοχή και με μια κίνηση αλά Ρόμπεν, πέρασε τον αντίπαλο του και με τρομερό αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία για να γράψει το 1-0.

Ο Ιμπάρμπο ήταν ο σκόρερ και του δεύτερου τέρματος του Παναθηναϊκού στο 36' με τον Κολομβιανό αυτή τη φορά να συνδυάζεται εξαιρετικά με τον Λέτο. Οι δυο τους έπαιξαν πανέμορφα το ένα-δυο και με πλασέ με το δεξί νίκησε για δεύτερη φορά τον Ζιλέ.

Η Σταντάρ Λιέγης κατάφερε να μειώσει το σκορ με πέναλτι του Εντμίλσον στο 45'. Ένα πέναλτι το οποίο όμως δεν πρέπει να ήταν με τον ρέφερι να δίνει κράτημα του Ορλάντο Σα από τον Κουτρουμπή χωρίς όμως να τον δικαιώνει ούτε το ριπλέι.

Στο 82' της αναμέτρησης η Σταντάρ κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή. Ο Μπελφοντίλ ανέλαβε την εκτέλεση του και πέρασε την μπάλα μέσα από το τείχος για να νικήσει και τον Στιλ που δεν είχε οπτικό πεδίο και έγραψε το 2-2.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ