ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Η Γκενκ δίνει 3 εκατ. ευρώ και δύο παίκτες για Καρέλη"

"Η Γκενκ δίνει 3 εκατ. ευρώ και δύο παίκτες για Καρέλη"
INTIME SPORTS

Βελγική ιστοσελίδα επαναφέρει το ενδιαφέρον της Γκενκ για τον Νίκο Καρέλη, με τη βελγική ομάδα να προσφέρει στον Παναθηναϊκό 3.000.000 ευρώ και δύο ποδοσφαιριστές. (VIDEOS)

Ο 23χρονος διεθνής επιθετικός του Παναθηναϊκού, Νίκος Καρέλης, έχει στρέψει, με τις εμφανίσεις που κάνει, πάνω του το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων. Η βελγική ιστοσελίδα, "HLN", επαναφέρει το ενδιαφέρον της Γκενκ για τον επιθετικό του "τριφυλλιού".

Σύμφωνα με το εν λόγω Μέσο, η προσφορά των Βέλγων ανήλθε στα 3.000.000 ευρώ, ωστόσο δεν έγινε αποδεκτή από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος απαιτεί ένα ποσό της τάξης των 5.000.000 ευρώ. Προκειμένου να κάμψουν τις απαιτήσεις της ελληνικής ομάδας, οι άνθρωποι της Γκενκ είναι διατεθειμένοι να συμπεριλάβουν δύο ποδοσφαιριστές τους, ως αντάλλαγμα για την ολοκλήρωση του deal.

Ο πρώτος είναι ο Πετί-Πελέ Εμ'Μπογιό Ιλομπέ, 28χρονος Κονγκολέζος επιθετικός. Ο Εμ'Μπογιό Ιλομπέ ξεκίνησε την καριέρα του από τη Σαρλερουά, συνέχισε την Κόρτράικ, τη Γάνδη και από το 2013 ανήκει στην Γκενκ. Είναι διεθνής με την εθνική Βελγίου, μετρώντας δύο συμμετοχές.

Ο δεύτερος είναι ο 20χρονος Ολλανδός επιθετικός, Άλμπιαν Μουζάκι. Ο Μουζάκι γεννήθηκε στη Γερμανίας και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Χρόνινχεν, πριν μεταπηδήσει στην Αϊντχόφεν. Από το 2013 ανήκει στην Γκενκ, με ενδιάμεσο δανεισμό στη Σερκλ Μπριζ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ