ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Γαλατάσαραϊ στη διεκδίκηση του Ιμπάρμπο

Davide Spada / LaPresse
17-12-2011 Verona
Sport Calcio
Chievo Verona - Cagliari  - Serie A Tim 2011/2012
Nella foto: ibarbo 

Davide Spada / LaPresse
17-12-2011 Verona (Italy)
Sport Soccer
Chievo Verona - Cagliari - Italian Serie A Soccer League 2011/2012
In the Photo: ibarbo
Davide Spada / LaPresse 17-12-2011 Verona Sport Calcio Chievo Verona - Cagliari - Serie A Tim 2011/2012 Nella foto: ibarbo Davide Spada / LaPresse 17-12-2011 Verona (Italy) Sport Soccer Chievo Verona - Cagliari - Italian Serie A Soccer League 2011/2012 In the Photo: ibarbo LAPRESSE

Άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν μεταβεί στην Ιταλία για να διαπραγματευτούν τη μεταγραφή του Βίκτορ Ιμπάρμπο, όμως για τον ίδιο λόγο έφτασαν στη χώρα και εκπρόσωποι της Γαλατάσαραϊ.

Οριστική εξέλιξη στην υπόθεση του Βίκτορ Ιμπάρμπο ενδέχεται να συμβεί στις επόμενες ώρες, αφού ο δικηγόρος του Αντρέα Στραματσόνι και ένα στέλεχος του Παναθηναϊκού, έχουν απ' ευθείας επαφές με τους διοικούντες την Κάλιαρι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sport24.gr, η διαπραγμάτευση επικεντρώνεται στο μονοετή δανεισμό του Κολομβιανού επιθετικού με οψιόν αγοράς, αφού η προοπτική της συνιδιοκτησίας δεν δελεάζει την κάτοχο των δικαιωμάτων του.

Πάντως, ο Παναθηναϊκός έχει να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό της Γαλατάσαραϊ, αφού με βάση τις αναφορές του τουρκικού Τύπου, εκπρόσωποι της έχουν ταξιδέψει στην Ιταλία και διαπραγματεύονται το δανεισμό του Ιμπάρμπο.

Τα τουρκικά ΜΜΕ υποστηρίζουν πως η Γαλατάσαραϊ διερεύνησε τις απαιτήσεις της Κάλιαρι, που ανέρχονται στα 8 εκατομμύρια ευρώ και στράφηκε στη λύση του δανεισμού. Τον Ιμπάρμπο φέρεται να υπέδειξε ο προπονητής, Τσέζαρε Πραντέλι, ο οποίος διατηρεί σχέσεις με τη διοίκηση της "Τσιμ-μπομ".

Όσο για τον 26χρονο εξτρέμ, αυτός παραμένει στο Μεντεγίν και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Ατλέτικο Νασιονάλ για το παιχνίδι με τη Ριονέγκρο Αγκουίγιας. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα αρχίσει στην ενδεκάδα του Ρεϊνάλντο Ρουέντα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ