ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η φυσική κατάσταση θα "χτιστεί" εντός συνόρων

Η φυσική κατάσταση θα "χτιστεί" εντός συνόρων

Οι Λυμπερόπουλος και Ουζουνίδης καταλήγουν ότι το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Μετά από αρκετά χρόνια, το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού αναμένεται να πραγματοποιηθεί επί ελληνικού εδάφους. Τουλάχιστον για το πρώτο δεκαπενθήμερο, ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του θα επικεντρωθούν στη φυσική κατάσταση και στην τακτική.

Δεν πρόκειται να κλειστεί φιλικό παιχνίδι σε αυτό το χρονικό διάστημα, διότι ο προπονητής θεωρεί ότι δεν προσφέρει κάτι. Επομένως, δεν συντρέχει λόγος η ομάδα να μεταβεί στο εξωτερικό, αφού μπορεί να κάνει την ίδια δουλειά σε ελληνικό αθλητικό κέντρο ή ακόμα και στο «Γεώργιος Καλαφάτης» (ή τις εγκαταστάσεις της Παιανίας).

Τα φιλικά παιχνίδια με ομάδες του εξωτερικού θα οργανωθούν για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας. Επειδή δυνατοί αντίπαλοι δεν υπάρχουν εντός συνόρων, ο Παναθηναϊκός αναγκαστικά θα ταξιδέψει εκτός συνόρων για 3 ή 4 ματς. Μία επιλογή για την οποία έχει αρχίσει η σχετική προεργασία.

Βέβαια, οι ημερομηνίες θα προγραμματιστούν μετά την ολοκλήρωση των play offs, για να ξέρει ο Παναθηναϊκός τις υποχρεώσεις του στα προκριματικά των διοργανώσεων της UEFA. Μέχρι τότε, θα εκπονηθεί ένας σχεδιασμός στο περίπου και θα οριστικοποιηθεί στα τέλη Μαΐου.

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

BEST OF NETWORK

ΒΙΝΤΕΟ

Μάνδρα: Ξύλο και βρισιές στο Δημοτικό Συμβούλιο

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στο πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο Μάνδρας μετά τη φονική πλημμύρα - Πιάστηκαν στα χέρια μετά τη σιγή ενός λεπτού για τους νεκρούς

Η πιο τζούφια τηλεοπτική μετάδοση της χρονιάς

Αμερικανικό κανάλι ήταν έτοιμο να αναμεταδώσει την κατεδάφιση ενός γηπέδου, ώσπου συνέβη αυτό.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το 'διαστημικό' θωρηκτό που μετέφερε τον Αιγύπτιο πρόεδρο στη σύνοδο κορυφής

Το μαύρο θωρακισμένο "Jammer" του Αλ Σίσι έχει κατασκευαστεί για την αντιμετώπιση ασύμμετρων και τρομοκρατικών απειλών

Ελληνίδα SMILF, έλα να υποκλιθείς στο κοινό σου

Μετά τις MILF μας προέκυψαν οι SMILF. Έλα να δεις ποιες είναι και γιατί αξίζει να τις γνωρίσεις.

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24