ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Φροζινόνε έχει έρθει για τον Μπεργκ

Η Φροζινόνε έχει έρθει για τον Μπεργκ
INTIME SPORTS

Ο αθλητικός διευθυντής της Φροζινόνε, βρίσκεται στην Αθήνα, προκειμένου να έχει επαφές για την αγορά του Μάρκους Μπεργκ από τον Παναθηναϊκό.

Αρχικά, το ενδιαφέρον της Φροζινόνε για τον Μάρκους Μπεργκ ήχησε ως ιταλικό ανέκδοτο στα αυτιά όσων ασχολούνται ή παρακολουθούν το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού.

Όμως, οι ιθύνοντες των καναρίνι μόνο ως τέτοιο δεν το αντιμετωπίζουν και προτίθενται να εξαντλήσουν τις πιθανότητες που έχουν, για να αποκτήσουν τα δικαιώματα του Σουηδού επιθετικού.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ο αθλητικός διευθυντής της Φροζινόνε, Μάρκο Γιαννίτι, έχει ταξιδέψει στην Αθήνα από την Τρίτη (28/7) και παρακολούθησε τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπριζ με 2-1 στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Ο Ιταλός παράγοντας θα μείνει στην πρωτεύουσα έως την Παρασκευή (31/7) και τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι θα έχει συναντήσεις με στελέχη του Παναθηναϊκού, για να διαπραγματευτεί την αγορά του Μπεργκ.

Παράλληλα, ενδέχεται να έχει επικοινωνία με τον Σουηδό επιθετικό, ο οποίος φέρεται να μην πείθεται από την προοπτική της Φροζινόνε και προτιμά να παραμείνει στην Ελλάδα.

Με την επιστροφή του στην Ιταλία, ο Γιαννίτι θα αναφέρει στον πρόεδρο, Μαουρίτσιο Στίρπε και στον προπονητή, Ρομπέρτο Στελόνε, ώστε να πάρουν τις αποφάσεις τους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ