ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η φανέλα της νέας σεζόν στον Παναθηναϊκό

Η φανέλα της νέας σεζόν στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός και η Puma θα συνεργαστούν για τα επόμενα τρία χρόνια και οι δυο πλευρές έχουν ήδη καταλήξει στο πως θα είναι η πρώτη φανέλα της νέας σεζόν.

Σε συμφωνία για το πως ακριβώς θα είναι η φανέλα της νέας σεζόν ήρθαν η Puma και ο Παναθηναϊκός. Οι δυο πλευρές όπως έχουμε γράψει εδώ και αρκετό καιρό έχουν έρθει σε συμφωνία για τα επόμενα τρία χρόνια και μάλιστα πριν από περίπου ένα μήνα βγήκαν στο διαδύκτιο κάποιες φανέλες αλλά όπως τόνιζαν από την εταιρεία που θα ντύνει για τα επόμενα τρία χρόνια το τριφύλλι δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

Πριν από λίγες μέρες και μετά από ανταλλαγή απόψεων των δυο πλευρών οριστικοποιήθηκε το πως θα είναι οι εμφανίσεις για την επόμενη σεζόν και δη η πρώτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή θα είναι όλη πράσινη, έντονη πράσινη και θα έχει μια χοντρή άσπρη ρήγα στο μανίκι από τον λαιμό μέχρι το σημείο όπου τελειώνει.

Το σήμα δεν αλλάζει καθώς θα παραμείνει το τριφύλλι όπως υπάρχει τα τελευταία χρόνια ενώ η φανέλα δεν θα έχει κάποια σχέση με όσες υπάρχουν τη φετινή σεζόν από την Puma.

Μια ακόμη διαφορά σε σχέση με την φετινή εμφάνιση είναι πως αυτή που θα φορέσει ο Παναθηναϊκός τη νέα σεζόν θα είναι κολλητή.

Από εκεί και πέρα η συμφωνία ανάμεσα στην Puma και τον Παναθηναϊκό αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα τον Ιούνιο ενώ η παρουσίαση της θα γίνει τον Ιούλιο και πιθανότατα πριν την έναρξη της προετοιμασίας του τριφυλλιού.

Και αυτό γιατί σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια η νέα σεζόν θα βρει τους πράσινους να λανσάρουν τη νέα εταιρεία που θα τους ντύνει οπότε όλα θα αλλάξουν ενώ και πάλι σε αντίθεση με ότι συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια ακόμα και στα πρώτα του φιλικά ο Παναθηναϊκός θα αγωνίζεται με τις νέες του εμφανίσεις.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ