ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η εβδομάδα στον Παναθηναϊκό αρχίζει με τρεις προσφυγές

Η εβδομάδα στον Παναθηναϊκό αρχίζει με τρεις προσφυγές
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί απολογούμενος στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ για οφειλές στους Λέτο, Πέτριτς, Μπούρμπο.

Η ήττα με 4-0 στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, είναι ένα αποτέλεσμα με μεγάλο σκορ για τον Παναθηναϊκό. Σε άλλες εποχές θα προκαλούσε κλυδωνισμούς στην ομάδα, όμως αυτή τη στιγμή προέχουν άλλα ζητήματα. Όπως η αποφυγή αφαίρεσης βαθμών, ένας κίνδυνος που διατρέχει συνεχώς η ΠΑΕ, λόγω της αδυναμίας της να φανεί συνεπής στην τήρηση των διακανονισμών.

Σήμερα (11/12) η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ έχει εγκαλέσει τον Παναθηναϊκό για τρεις υποθέσεις. Οι Σεμπαστιάν Λέτο, Χρήστος Μπούρμπος και Μλάντεν Πέτριτς έχουν καταθέσει προσφυγές και απαιτούν την καταβολή των χρημάτων τους.

Ο Λέτο διεκδικεί 181.000 ευρώ ως δεδουλευμένα, στον Μπούρμπο υπάρχει μία οφειλή 55.000 ευρώ, ενώ ο Πέτριτς χρειάζεται 200.000 ευρώ για να πληρώσει το φόρο εισοδήματος, που έπρεπε να είχε πληρωθεί από το Τριφύλλι.

Φυσικά, οι τρεις ποδοσφαιριστές δεν είναι οι μόνοι που έχουν εκκρεμότητες με τον Παναθηναϊκό. Οι Μάικλ Εσιέν και Χοσέ Τοτσέ προσέφυγαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για τη μη τήρηση της εξόφλησης τους, ο Γενς Βέμερ αναμένει να του διακανονιστεί η οφειλή, ο Κρίστοφερ Σάμπα έχει προσφύγει στη FIFA, όπως το Αμβούργο και η Κιέβο.

Προβλέπεται να εξελιχθεί μία δύσκολη εβδομάδα για τη νομική υπηρεσία της ΠΑΕ, διότι έχει να διαχειριστεί πολλές υποθέσεις. Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού θα προσπαθήσουν να διευθετήσουν τα ζητήματα, αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν έχουν τους αναγκαίους πόρους για να το κάνουν. Άρα, η έκβαση των συζητήσεων θα εξαρτηθεί και από τους πιστωτές...

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ