ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Εσπανιόλ και άλλη μία για τον Σάντσεθ

Η Εσπανιόλ και άλλη μία για τον Σάντσεθ

Αρκετές ομάδες έχουν προσεγγίσει τον Σέρχιο Σάντσεθ, αλλά μόνο η Εσπανιόλ και άλλη μία μη ισπανική έχουν καταθέσει επίσημες προτάσεις στον Ισπανό κεντρικό αμυντικό.

O Σέρχιο Σάντσεθ συνεχίζει τις διακοπές του στην Ίμπιζα της Ισπανίας, έχοντας αποδεσμευτεί από τη Μάλαγα, αλλά, παράλληλα, ενημερώνεται από τον μάνατζερ του για τις προοπτικές που υπάρχουν για την καριέρα του.

Αρκετές ομάδες έχουν επικοινωνήσει με τον ατζέντη του 29χρονου κεντρικού αμυντικού, ζητώντας να μάθουν τις απαιτήσεις του, όμως, μόνο δύο έχουν καταθέσει επίσημες προτάσεις και περιμένουν απαντήσεις.

Η πρώτη είναι η Εσπανιόλ, με την προσφορά της να κρίνεται χαμηλή και έχει ήδη απορριφθεί από τον Σάντσεθ, ο οποίος δεν πείθεται να μετακομίσει τη Βαρκελώνη.

Η δεύτερη προέρχεται από το εξωτερικό, χωρίς να έχει διευκρινιστεί η χώρα προέλευσης και ικανοποιεί τις απαιτήσεις του Ισπανού στόπερ, ωστόσο, αυτός περιμένει κάτι από υψηλότερο επίπεδο.

Δεν επιβεβαιώνεται εάν η προσφορά εκτός Ισπανίας προέρχεται από τον Παναθηναϊκό, αλλά, το σενάριο συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, διότι, οι ιθύνοντες του Τριφυλλιού επιθυμούν να κλείσουν άμεσα τον ποδοσφαιριστή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ