ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η επόμενη επαφή θα κρίνει το μέλλον του Τσάβες

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τσάβες και ο μάνατζερ του θα έχουν νέα επικοινωνία με τον ντε Μπαρτόλο σε μερικές ώρες και από το περιεχόμενο της θα ξεκαθαρίσει η παρουσία του Αργεντινού στον Παναθηναϊκό.

Η συνάντηση του Αλεχάντρο ντε Μπαρτόλο με τον Αντρές Τσάβες και τον μάνατζερ του, Φερνάντο Ιντάλγκο, πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής, όμως δεν προέκυψε κάτι οριστικό. Οι τρεις άνδρες συζήτησαν για τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στη σχέση του "κομαντάντε" με τον Παναθηναϊκό και αναζήτησαν μία αμοιβαία αποδεκτή λύση.

Ο ντε Μπαρτόλο ενημέρωσε για τη θέση της ΠΑΕ στην υπόθεση, ενώ ο Τσάβες εξήγησε γιατί αναχώρησε χωρίς άδεια από την Αθήνα και ταξίδεψε στο Μπουένος Άιρες. Ωστόσο, ο ποδοσφαιριστής ζήτησε λίγες ώρες, προκειμένου να έχει διαβουλεύσεις με τον μάνατζερ του και να απαντήσει για το πως θα ενεργήσει.

Το βράδυ της Παρασκευής ή τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, ο ντε Μπαρτόλο και οι Τσάβες και Ιντάλγκο θα έχουν άλλη μία επικοινωνία, που αναμένεται να είναι η τελικά και που θα καθορίσει το μέλλον της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Τις εξελίξεις περιμένουν οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού, ώστε να αποφασίσουν πως θα κινηθούν από εδώ και πέρα. Πάντως, ο Ουζουνίδης έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν υπολογίζει πλέον τον Τσάβες και θα έπρεπε να να συμβεί κάτι συγκλονιστικό για να τον δεχτεί ξανά στην ομάδα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ