ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η επιστροφή του Καρέλη, η άδεια του Πέτριτς και το ατομικό του Εσιέν

Η επιστροφή του Καρέλη, η άδεια του Πέτριτς και το ατομικό του Εσιέν
INTIME SPORTS

Σε χαλαρούς ρυθμούς ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ματς της ερχόμενης Δευτέρας (19/10) με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Χωρίς τους διεθνείς, πλην του Καρέλη, το πρόγραμμα. (VIDEO).

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του Παναθηναϊκού την Δευτέρα μετά το ρεπό του Σαββατοκύριακου με τους πράσινους να γυμνάζονται σε πιο χαλαρούς ρυθμούς καθώς από Τρίτη θα δουλέψουν στα "κόκκινα" με διπλή προπόνηση πρωί και απόγευμα.

Την Δευτέρα στο "Γ. Καλαφάτης" επέστρεψε ο Νίκος Καρέλης που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ενώ το παρών έδωσε και ο Λουκ Στιλ ο οποίος απουσίαζε από την προπόνηση της Παρασκευής έχοντας μια έξτρα μέρα άδεια. Επίσης εκεί ήταν και οι Ρούτερ, Φος που έλειψαν όλη την προηγούμενη εβδομάδα.

Απών ήταν ο Μλάντεν Πέτριτς όμως ο οποίος είχε ζητήσει και πήρε μια επιπλέον μέρα ρεπό αλλά από την Τρίτη αναμένεται να τεθεί κανονικά στην διάθεση του Γιάννη Αναστασίου ο οποίος δεν αποκλείεται λόγω της απουσίας του Μπεργκ να του δώσει και θέση βασικού στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στα της προπόνησης τώρα οι Βέμερ και Εσιέν καθημερινά ανεβάζουν τον ρυθμό εκγύμνασης τους ακολουθώντας πλέον το πρώτο κομμάτι μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και εν συνεχεία το ατομικό τους πρόγραμμα ενώ και ο Κότσαρης μετέχει στο μεγαλύτερο πρόγραμμα των γκολκίπερ των πράσινων και εν συνεχεία γυμνάζεται μόνος του.

Δείτε το σχετικό βίντεο από τη προπόνηση του Παναθηναϊκού που ανέβηκε στο επίσημο κανάλι των πράσινων στο youtube:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ