ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η επιστροφή στις νίκες είναι αυτοσκοπός

Η επιστροφή στις νίκες είναι αυτοσκοπός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ηρακλή και δεν έχει περιθώριο για νέα απώλεια βαθμών. Διατηρεί το σύστημα, αλλάζει πρόσωπα στην ενδεκάδα. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Για δεύτερη φορά σε τέσσερις ημέρες, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ηρακλή στο «Απόστολος Νικολαΐδης», αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα. Μετά το 0-0 στην πρεμιέρα των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, το σερί των αρνητικών αποτελεσμάτων έφτασε τα τέσσερα και η επίτευξη της νίκης αποτελεί επιτακτική ανάγκη. Ο Ολυμπιακός νίκησε στο Περιστέρι τον Ατρόμητο 1-0 τον αύξησε τη διαφορά στους 7 βαθμούς, οπότε πρέπει να μειωθεί και πάλι στους 4.

Ο Αντρέα Στραματσόνι προϊδέασε τους ποδοσφαιριστές του για την νοοτροπία που πρέπει να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο, επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για απώλεια βαθμών. Άλλωστε, την επόμενη Κυριακή 6 Νοεμβρίου, ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενηθεί από τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και θα έχει την ευκαιρία να… πάει στο -1.

Σύστημα και ενδεκάδα

Ο Ιταλός προπονητής αναμένεται να προβεί σε μερικές αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σύγκριση με το ματς του Κυπέλλου. Αναφορικά με το σύστημα, αναμένεται να διατηρήσει το 4-2-3-1 που λειτούργησε σωστά.

Στην εστία θα επανέρθει ο Στιλ, ο Κουλιμπαλί θα παίξει δεξιός μπακ, ο Μολέντο θα επιστρέψει δίπλα στον Ιβανόφ στο δίδυμο των στόπερ και ο Χουχούμης θα διατηρηθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Στη μεσαία γραμμή, ο Κουτρουμπής θα μετατεθεί ως «εξάρι» και ο Λουντ θα τον πλαισιώσει. Ο Βιγιαφάνιες θα έχει επιτελικό ρόλο, ο Ιμπάρμπο θα αρχίσει ως δεξιός εξτρέμ, ο Γουακάσο ως αριστερός χαφ και ο Μπεργκ θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Στραματσόνι φαίνεται πως δεν προκρίνει την εκ νέου χρησιμοποίηση του Εμποκού, αφού εκτιμά πως χρειάζεται και άλλο χρόνο προσαρμογής. Επίσης, δεν ικανοποιήθηκε από τον Ρέις, ώστε να του δώσει μία δεύτερη ευκαιρία για στην ενδεκάδα…

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μέσα ο Βιγιαφάνιες, επιβράβευση για Μίγγο
Ιβανόφ: "Δικαιολογημένα δεν είναι ικανοποιημένοι οι οπαδοί μας"
Οι εγκαταστάσεις της Παιανίας από αέρος
Βελτιώνει το "Καλαφάτης", νοικιάζει την Παιανία
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ