ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η επιστολή του Βγενόπουλου στον Γόντικα

Η επιστολή του Βγενόπουλου στον Γόντικα
INTIME SPORTS

Η επιστολή του Ανδρέα Βγενόπουλο προς τον Δημήτρη Γόντικα δόθηκε στην δημοσιότητα με τον "Mr Mig" να δηλώνει πως με νέα αύξηση Μ.Κ. με τιμή μετοχής 0,33 είναι έτοιμος να συνεισφέρει το ποσοστό του. Τι αναφέρει για ΓΗΠΕΛ.

Μετά το τέλος της συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δόθηκε στην δημοσιότητα η επιστολή που είχε στείλει ο Ανδρέας Βγενόπουλος στον πρόεδρο του Τριφυλλιού Δημήτρη Γόντικα αναφορικά με τις κινήσεις που είναι διατεθειμένος να κάνει ο "Mr Mig" για να βγει η ομάδα από το οικονομικό αδιέξοδο.

Σε αυτή έθετε δυο όρους τους οποίους από την αρχή είχε τονίσει αλλά με την διευκρίνση αυτή τη φορά πως είτε γίνει το ένα, είτε το άλλο αυτός θα μπει στην Α.Μ.Κ.

Παράλληλα υποστήριζε πως αν τελικά γίνει το "deal" με τους Άραβες δεν έχει πρόβλημα να έχουν αυτοί τον πρώτο λόγο.

Χαρακτηριστικά στην επιστολή η οποία είχε σταλεί στις 19 Ιανουαρίου και για αυτό γίνεται και λόγος για τις μεταγραφές ο Ανδρέας Βγενόπουλος σημείωνε:

"Αγαπητέ Δημήτρη οι θέσεις μου σου είναι ήδη γνωστές προφορικά αλλά στις επαναλαμβάνω και γραπτώς. Είμαι διατεθειμένος να συμμετάσχω σε ΑΜΚ 15 εκ. ευρώ που θα αποφασισθεί με τιμή εκδόσεως των νέων μετοχών 0,33 ευρώ ανά μετοχή αναλογικά με το ποσοστό μου ή δεύτερον σε περίπτωση που ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αναλάβει πλήρως τις νομικές και οικονομικές ευθύνες της ΓΗΠΕΛ είμαι διατεθειμένος να συμμετάσχω με μεγαλύτερο ποσόν και να ηγηθώ της προσπάθειας κάλυψης του συνόλου των 15 εκ. ευρώ με τη συμμετοχή επωνύμων και μη Παναθηναϊκών.

Στα πλαίσια αυτά και εφόσον οι όροι μου γίνουν αποδεκτοί είμαι έτοιμος να προκαταβάλλω άμεσα στην ΠΑΕ το ποσό που θα απαιτηθεί προκειμένου να μην χαθεί η τρέχουσα μεταγραφική περίοδος και για να μην θεωρηθεί εμπόδιο αυτή η πρόταση μου στους ανώνυμους "επενδυτές" που ενδιαφέρονται για τον Παναθηναϊκό δέχομαι εφόσον ολοκληρωθεί η συμφωνία τους με τον κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη να έχει προτεραιότητα και απλά να μου επιστρέψουν την προκαταβολή αυτή ατόκος. Με την ευκαιρία εκφράζω τα συγχαρητήρια μου στους παίκτες, τον προπονητή και όλο το Δ.Σ. για την προσπάθεια που καταβάλλεται. εύχομαι καλή συνέχεια".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ