ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η επικοινωνία και η διάψευση για Αλαφούζο, Αναστασίου

Η επικοινωνία και η διάψευση για Αλαφούζο, Αναστασίου
INTIME SPORTS

Οι Αλαφούζος και Αναστασίου συζήτησαν για το μέλλον της συνεργασίας τους στον Παναθηναϊκό, αλλά η ΠΑΕ επιμένει να διαψεύδει. Πιθανότερη η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, δεν ανέφερε κάτι στην προπόνηση ο κόουτς.

Η Δευτέρα (2/11) είναι μία μέρα διεργασιών στον Παναθηναϊκό, αφού η απομάκρυνση του Γιάννη Αναστασίου από την τεχνική ηγεσία, βρίσκεται στην κορυφή της ατζέντας. Από το πρωί, υπάρχουν αλλεπάλληλες επαφές του Γιάννη Αλαφούζου με τους συνεργάτες του για το ζήτημα και η εισήγηση που δέχεται ο πρόεδρος της ΠΑΕ είναι μία: να προχωρήσει άμεσα στην αντικατάσταση του 42χρονου προπονητή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, o Γιάννης Αλαφούζος και ο Γιάννης Αναστασίου έχουν επικοινωνήσει (ή συναντηθεί, με βάση άλλες πηγές) και ανέλυσαν την κατάσταση που έχει παγιωθεί. Μάλιστα, ο Αναστασίου φέρεται να έχει θέσει στη διάθεση του Αλαφούζου την παραίτηση του, προκειμένου να διευκολύνει τις εξελίξεις.

Προς το παρόν, η πληροφόρηση είναι συγκεχυμένη, αν και από την ΠΑΕ όχι μόνο δεν επιβεβαιώνουν το παραμικρό, αλλά διαψεύδουν ότι ο πρόεδρος και ο προπονητής συναντήθηκαν, προσθέτοντας ότι δεν έχουν μιλήσει καν στη διάρκεια της Δευτέρας (2/11). Εξυπακούεται πως στη διοίκηση επιχειρούν να διατηρήσουν την ηρεμία τους και θέλουν να λάβουν αποφάσεις με καθαρό μυαλό και όχι σε καθεστώς πιέσεων από τους οπαδούς και τον Τύπο.

Ωστόσο, είναι δεδομένο ότι οι δύο άνδρες, οι οποίοι υπό νορμάλ συνθήκες συνομιλούν τηλεφωνικά δύο και τρεις φορές την ημέρα, έχουν συζητήσει για το τι μέλλει γενέσθαι...

Από εκεί και πέρα, ουδείς μπορεί να προκαταλάβει την απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου, διότι τρέφει απεριόριστη εκτίμηση στον Γιάννη Αναστασίου. Ωστόσο, αντιλαμβάνεται πως όσο και αν επιθυμεί να τον στηρίξει, ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να πάει μακριά με τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί.

Στο μεταξύ, στην προπόνηση της Δευτέρας, ο Γιάννης Αναστασίου δεν ανέφερε το παραμικρό στους παίκτες για την υπόθεση του. Ήταν εμφανώς σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ωστόσο αρκέστηκε να ενημερώσει τους ποδοσφαιριστές ότι την Τρίτη (3/11) έχουν ρεπό και ανανέωσε το ραντεβού τους για την Τετάρτη (4/11) στο "Γεώργιος Καλαφάτης", με ότι συνεπάγεται αυτό...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ