ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η επανένταξη εξαρτάται από τον Τελάντερ

Η επανένταξη εξαρτάται από τον Τελάντερ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ράσμους Τελάντερ έχει κριθεί ιατρικά έτοιμος, αλλά η διαθεσιμότητα του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού δεν έχει οριοθετηθεί. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Σε αίνιγμα για δυνατούς λύτες εξελίσσεται η ενσωμάτωση του Ράσμους Τελάντερ... Μετά από μερικές προπονήσεις με τους συμπαίκτες του, ο Δανός στόπερ ολοκλήρωσε την προηγούμενη εβδομάδα με ατομικό πρόγραμμα χαμηλής έντασης.

Ο ιατρικός έλεγχος στον 25χρονο αμυντικό δεν έχει δείξει επιδείνωση στην κοιλοποδία του πέλματος του δεξιού ποδιού και έχει κριθεί έτοιμος να ενταχθεί σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Ωστόσο, ο Τελάντερ νιώθει "τσιμπήματα" και δεν έχει φορτσάρει μέχρι στιγμής, αποφεύγοντας να ρισκάρει. Μετά την ταλαιπωρία που έχει υποστεί τον τελευταίο χρόνο, είναι λογικό ως ένα βαθμό να είναι επιφυλακτικός, όμως πρέπει να το ξεπεράσει.

Ο Αντρέα Στραματσόνι δεν πιέζει τον ποδοσφαιριστή για την επανένταξη του, ωστόσο είναι προφανές πως δεν τον έχει συμπεριλάβει στον σχεδιασμό του. Διότι δεν έχει σαφές χρονοδιάγραμμα για την ενσωμάτωσή του και δεν έχει τα χρονικά περιθώρια να περιμένει.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ