ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η ενεργοποίηση του Έκι Γκονζάλες στην Αργεντινή

Η ενεργοποίηση του Έκι Γκονζάλες στην Αργεντινή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O Εζέκιελ Γκονζάλες ήταν ο άνθρωπος ο οποίος τσέκαρε τους Γκάστον Κάμπι και Ρικάρντο Νοΐρ στο παιχνίδι Ράσινγκ Κλουμπ - Αρχεντίνος Τζούνιορς. Ποιος ο ρόλος του Χουάν Κρουζ Ογιέρ. Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στο Sport24.gr.

Το μυστήριο για τους δύο ανθρώπους οι οποίοι παρακολούθησαν το παιχνίδι Ράσινγκ Κλουμπ - Αρχεντίνος Τζούνιορς 2-2 και τσέκαραν τους Γκάστον Κάμπι και Ρικάρντο Νοΐρ, παραμένει.

Το ρεπορτάζ του Sport24.gr είχε αποκαλύψει ότι οι δύο εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού συνοδεύονταν από τον ατζέντη, Χουάν Κρουζ Ογιέρ, όμως η δική τους ταυτότητα, δεν είχε δημοσιοποιηθεί.

Ωστόσο, οι πληροφορίες του Sport24.gr από την Αργεντινή, υποστηρίζουν ότι επρόκειτο για τον Εζέκιελ Γκονζάλες και έναν συνεργάτη του. Ο Έκι, ο οποίος είχε αναλάβει το πόστο του σκάουτερ με ευθύνη παρακολούθησης την περιοχή της Λατινικής Αμερικής τον Ιούλιο του 2015, εσχάτως έχει αρχίσει να ενεργοποιείται!

Με την ιδιότητα του εκπροσώπου του Παναθηναϊκού, επισκέπτεται γήπεδα και παρακολουθεί παιχνίδια των δύο πρώτων εθνικών κατηγοριών της Αργεντινής. Επειδή, ακόμα δεν έχει δημιουργήσει δίκτυο επαφών, συνοδεύεται από τον Ογιέρ, ο οποίος τον συστήνει και τον εισάγει στον χώρο των ατζέντηδων και των παραγόντων.

Η ενεργοποίηση του Γκονζάλες δεν σημαίνει ότι θα αποφέρει και άμεσα αποτελέσματα στο μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού. Ο Έκι χρειάζεται το χρόνο του για να αποτελέσει μέρος του ποδοσφαιρικού συστήματος της χώρας, όμως το σημαντικό για τον Παναθηναϊκό είναι πως ένας δικός του άνθρωπος, είναι παρών και θα τον διατηρεί μόνιμα στην αγορά του ποδοσφαίρου στην Αργεντινή.

Προς το παρόν, ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού περιλαμβάνει τη Λατινική Αμερική, αλλά θα στηριχθεί στις γνωριμίες του Αντρέα Στραματσόνι. Δεν αποκλείεται να ζητηθεί από τον Έκι να υποβάλλει έκθεση για κάποιον ποδοσφαιριστή, όμως ο Αργεντινός δραστηριοποιείται με απώτερο στόχο το μέλλον.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ