ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΙΛΜΠΟΥΡΓΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΛΚΜΑΑΡ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΙΛΜΠΟΥΡΓΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΛΚΜΑΑΡ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης δίνει την ευκαιρία στον Πασχάλη Στάικο στη μεσαία γραμμή, στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για το φιλικό με την Αντβέρπ.

Μία αλλαγή πραγματοποίησε ο Γιώργος Δώνης στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για το φιλικό με την Αντβέρπ, σε σχέση με την αντίστοιχη που παρέταξε στο ματς με την Άλκμααρ. Αυτή αφορά την είσοδο του Στάικου (φώτο) αντί του Κάτσε στη μεσαία γραμμή.

Ο Παναθηναϊκός παρατάσσεται με σύστημα 3-4-2-1, με τον Διούδη στην εστία, τους Γιόχανσον, Κολοβέτσιο και Οικονόμου στην τριάδα των στόπερ και τους Κουλιμπαλί και Ινσούα σε ρόλους δεξιού και αριστερού μπακ-χαφ.

Ο Στάικος και ο Δώνης συγκροτουν το δίδυμο των κεντρικών χαφ, οι Μουνιέ και Χατζηγιοβάνης είναι οι δύο μεσοεπιθετικο από αριστερά και δεξιά, ενώ ο Ρεγκάκος θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης.

Αναπληρωματικοί είναι οι Κότσαρης, Μαυρομάτης, Αποστολάκης, Θεοχάρης, Κουντουριώτης, Τζανδάρης, Χατζηθεοδωρίδης, Οικονομόπουλος, Μπουζούκης, Πίσπας, Κάτσε.

Ο Χατζηθεοδωρίδης συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά στην αποστολή του Τριφυλλιού, παρότι μετράει μόλις μία προπόνηση με την ομάδα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ