ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΒΕΡΟΙΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΒΕΡΟΙΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Διαβάστε ποιους ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης, για να ξεκινήσουν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Χωρίς εκπλήξεις η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό που θα ξεκινήσει σε λίγη ώρα. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης επέλεξε να ξεκινήσει με όσους δοκίμαζε στην διάρκεια της εβδομάδας αφού είχε στην διάθεση του και τον Κουτρουμπή.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού θα αποτελείται από τους: Ο. Βλαχοδήμο, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπή, Μολέντο, Χουλτ, Ζέκα, Κουρμπέλη, Εμποκού, Κλωναρίδη, Μπεργκ.

Στον πάγκο θα βρίσκονται οι: Στιλ, Τελάντερ, Λέτο, Ρέις, Μπουμάλ, Μέστο, Λουντ ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι Π. Βλαχοδήμος, Μολίνς, Μαρινάκης και Χουχούμης.

Κάτω από τα γκολπόστ θα είναι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος. Στο δεξί άκρο θα παίξει ο Κουλιμπαλί και αριστερά ο Χουλτ με τους Μολέντο, Κουτρουμπή να είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Τα δυο αμυντικά χαφ θα είναι οι Ζέκα, Κουρμπέλης με τους Βιγιαφάνιες και Εμποκού να παίζουν στις δυο πλευρές της μεσαίας γραμμής ενώ στην επίθεση θα αγωνιστεί ο Μπεργκ με τον Κλωναρίδη που επιστρέφει έχοντας ξεπεράσει πλήρως την ίωση που τον ταλαιπώρησε και τον άφησε εκτός στο ματς με τον Ηρακλή.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ