ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟ / (Α) (Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟ / (Α) (Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Με τρεις στόπερ στην ενδεκάδα και με τον Γιόχανσον σε ρόλο δεξιού χαφ, θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός εναντίον του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Πονάει στον προσαγωγό ο Μολίνς.

Επιλογές που δεν ανέμενε κανένας, έκανε ο Μαρίνος Ουζουνίδης για την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ... Στην προσπάθεια του να καμουφλάρει τις απουσίες, ο προπονητής του Τριφυλλιού κατέφυγε σε πειραματικές λύσεις με την ελπίδα να αποδώσουν.

Στο αρχικό σχήμα βρίσκονται οι Διούδης - Κολοβέτσιος, Μολέντο, Κουτρουμπής, Ινσούα - Κουρμπέλης, Λουντ, Καμπέσας, Γιόχανσον- Βιγιαφάνιες καιι Άλτμαν.

Είναι σαφές ότι η παρουσία τριών στόπερ προκαλεί έκπληξη, αφού υπάρχει και ο Γιόχανσον που είναι δεξιός μπακ και εφόσον δεν έπαιζε, θα εξηγούνταν η ταυτόχρονα χρησιμοποίηση των Κουτρουμπή και Κολοβέτσιου.

Σε μία εκδοχή, ο Διούδης θα είναι στην εστία, οι Μολέντο και Κουτρουμπής στο κέντρο της άμυνας, ο Κολοβέτσιος δεξιά και ο Ινσούα αριστερά. Οι Λουντ και Κουρμπέλης θα είναι οι δύο αμυντικοί χαφ, ο Γιόχανσον θα παίξει δεξιός χαφ, ο Καμπέσας αριστερός χαφ, ο Βιγιαφάνιες θα είναι το δεκάρι και ο Άλτμαν ο επιθετικός κορυφής.

ΠΟΝΑΕΙ Ο ΜΟΛΙΝΣ

Ο Γκιγέρμο Μολίνς αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στον προσαγωγό και αποκλείστηκε από την 18άδα του Παναθηναϊκού για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Ο Σουηδός φορ πονούσε από την προηγούμενη εβδομάδα, αγωνίστηκε με ένεση εναντίον του Πανιωνίου και δεν ξεπέρασε το πρόβλημα στη διάρκεια της εβδομάδας. Οπότε, αποφασίστηκε να προφυλαχθεί προκειμένου να αποφευχθεί το ρίσκο μιας υποτροπής.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ