ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

H ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με Θέλτα

H ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με Θέλτα

Ο Αντρέα Στραματσόνι κατέληξε στην ενδεκάδα, με την οποία θα παρατάξει τον Παναθηναϊκό στην Ισπανία, στο παιχνίδι με τη Θέλτα για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ο Ιταλός τεχνικός, μάλιστα την ανακοίνωσε και στους ποδοσφαιριστές του το μεσημέρι, λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα στο Βίγκο.

Σε σχηματισμό 3-4-3, ο Λουκ Στιλ θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια. Η τριάδα στην άμυνα θα είναι οι Κουτρουμπής - Σαμπά και Μολέντο.

Οι τέσσερις του κέντρου θα είναι οι Λεντέσμα - Ζέκα (κεντρικοί χαφ), δεξιά ο Κουλιμπαλί και αριστερά ο Λουντ.

Δεξιός εξτρέμ ο Ιμπάρμπο, αριστερός εξτρέμ ο Βιγιαφάνιες και στην κορυφή της επίθεσης ο Μπεργκ.

Συνεπώς, αν δεν αλλάξει κάτι στα πλάνα του Ιταλού προπονητή, ο Λούκας Βιγιαφάνιες θα συμπεριληφθεί στο αρχικό σχήμα του Τρικφυλλιού για πρώτη φορά σε εφετινό παιχνίδι (ήταν στον πάγκο και έχει μπει 8 φορές ως "αλλαγή" σε πέντε "ευρωπαϊκά" και τρία παιχνίδια πρωταθλήματος).

Επίσης, για πρώτη φορά θα δοκιμαστεί η τριάδα Μολέντο - Σαμπά - Κουτρουμπή στην άμυνα και ο Ρόμπιν Λουντ ως αριστερός μπακ - χαφ σε διάταξη 3-4-3.

Ολα αυτά, βεβαίως, αποτελούν συνέπειες του ανασχηματισμού που επιβάλλεται βασικά λόγω της απουσίας των τραυματιών Χουλτ - Μέστο και του τιμωρημένου Γουακάσο. Μικρότερης σημασίας είναι οι απώλειες του ανέτοιμου Λέτο και του τιμωρημένου Ιβανόφ.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 20:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το OTE Sport 2 και ραδιοφωνικά από τον Sport 24 Radio 103,3.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ