ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

H ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Ηρακλή

H ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Ηρακλή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι ανακοίνωσε την ενδεκάδα για την αναμέτρηση με τον Ηρακλή στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League. Διαβάστε αναλυτικά τους "εκλεκτούς" του Ιταλού τεχνικού.

Χωρίς τον Ροντρίγκο Μολέντο, αλλά με τον Σεμπάστιαν Λέτο θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι με τον Ηρακλή στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League. Ο Αντρέα Στραματσόνι επέλεξε να ξεκουράσει τον Βραζιλιάνο αμυντικό ενόψει του αγώνα με την Σταντάρ Λιέγης για το Europa League.

H ενδεκάδα του "τριφυλλιού" αποτελείται απ' τους: Στιλ, Χουχούμη, Ρέις, Ιβανόφ, Μέστο, Κουτρουμπή, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Γουακάσο, Λέτο, Μπεργκ.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Βλαχοδήμος, Μολέντο, Μίγγος, Κουλιμπαλί, Εμποκού, Ρινάλντι, Ιμπάρμπο.

Θυμίζουμε πως εκτός αποστολής βρίσκονται οι τραυματίες Νίκλας Χουλτ, Κρίστοφερ Σάμπα, Κριστιάν Λεντέσμα και Κάρλος Ζέκα.

Στον αντίποδα, ο Ηρακλής παρατάσσεται με τους Πέρνις, Σαραμαντά, Ρούσσο, Μπαρτολίνι, Κυριακίδη, Κούρο, Ιντζόγλου, Μοντέιρο, Βοσκανίδη, Λεοζίνιο και Λάμπρου, ενώ αναπληρωματικοί είναι οι Γιαννίκογλου, Καραγκούνης, Ζιαμπάρης, Πασσάς, Αγγελόπουλος, Λουκίνας, Κυνηγόπουλος.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ