ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η εκπληκτική επίδοση επί Ουζουνίδη στη Λεωφόρο

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÂÁÓÉËÇÓ ÌÁÑÏÕÊÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÂÁÓÉËÇÓ ÌÁÑÏÕÊÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Διαβάστε στο Sport24.gr για τη συγκομιδή του Παναθηναϊκού στο "Απόστολος Νικολαΐδης" με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στην τεχνική ηγεσία.

Η μεταμόρφωση του Παναθηναϊκού προς το καλύτερο επί των ημερών του Μαρίνου Ουζουνίδη, είναι μία γενική παραδοχή. Ο 48χρονος προπονητής έχει βελτιώσει την ομάδα σε όλους τους τομείς και αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο.

Όμως, ο Παναθηναϊκός δεν αποδίδει εξίσου καλά εντός και εκτός έδρας. Ειδικά στο "Απόστολος Νικολαΐδης" τα αποτελέσματα παραπέμπουν σε συνθήκες πρωταθλητισμού. Μακριά από το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας η συγκομιδή δεν έχει καμία σχέση, παρότι η ομάδα είχε καλύτερη εικόνα.

Με τον Ουζουνίδη στην τεχνική ηγεσία, ο Παναθηναϊκός έχει δώσει 17 παιχνίδια για τις εγχώριες διοργανώσεις, εάν συνυπολογιστεί το διακοπέν ματς με τον ΠΑΟΚ για τα playoffs. O απολογισμός είναι 15 νίκες και 2 ισοπαλίες, δηλαδή ποσοστό επιτυχίας περίπου 90%.

Το επίτευγμα γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό αναφορικά με το ενεργητικό τερμάτων! Σε 17 παιχνίδια, ο Παναθηναϊκός έχει σκοράρει 30 γκολ και έχει δεχτεί μόλις 1! Ο Πλατανιάς είναι ο μοναδικός αντίπαλος που πέτυχε γκολ στο "Απόστολος Νικολαΐδης", στην ήττα του με 2-1.

Η ΑΕΚ και ο Λεβαδειακός, που έφυγαν χωρίς ήττα από το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας για το πρωτάθλημα, απέσπασαν ισοπαλίες 0-0. Πρόκειται για μία εκπληκτική παραγωγή, κυρίως εάν αναλογιστεί κανείς υπό ποιες συνθήκες ανέλαβε ο Ουζουνίδης και το επιτελείο του.

Τα εντός έδρας του Ουζουνίδη:

ΠΑΟΚ 1-0 (Π)

Κέρκυρα 1-0 (Π)

Κισσαμικός 3-0 (Κ)

ΑΕΚ 0-0 (Π)

Πλατανιάς 2-1 (Π)

Λεβαδειακός 0-0 (Π)

Αστέρας Τρ. 4-0 (Κ)

Παναιτωλικός 4-0 (Π)

Βέροια 5-0 (Π)

Ολυμπιακός 1-0 (Π)

Πανιώνιος 1-0 (Π)

ΠΑΟΚ 2-0 (Κ)

Ατρόμητος 1-0 (Π)

Λάρισα 2-0 (Π)

ΠΑΟΚ 1-0 * (PO)

ΑΕΚ 1-0 (PO)

Πανιώνιος 1-0 (PO)

* Εκκρεμεί η απόφαση για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

**Π = Πρωτάθλημα, Κ= Κύπελλο, PO = Playoffs

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ