ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η "δίψα" του Μαυρία και η διαχείριση του Αγγελόπουλου

Η "δίψα" του Μαυρία και η διαχείριση του Αγγελόπουλου

Ο Χάρης Μαυρίας δεν έχασε ούτε μέρα και από την Κυριακή ξεκίνησε προπονήσει με τον Παναθηναϊκό ενώ την επόμενη της παρουσίας του στο ματς με τον Πλατανιά ο Βασίλης Αγγελόπουλος, ελέω και σχολικών υποχρεώσεων, προπονήθηκε και πάλι με τους Νέους.

Με τα μούτρα στην δουλειά, λίγες μόνο ώρες αφού πάτησε και πάλι το πόδι του στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, έπεσε ο Χάρης Μαυρίας. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής πριν βρεθεί την Κυριακή το μεσημέρι στα επίσημα της Λεωφόρου Αλεξάνδρας είχε μεταβεί στο "Γ. Καλαφάτης" και είχε προπονηθεί μαζί με τους παίκτες που είχαν μείνει εκτός αποστολής και υπό τις οδηγίες των Χέντερ, Φος.

Ο Μαυρίας ήθελε να καλύψει χαμένο έδαφος και να μπορεί να είναι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην διάθεση του Γιάννη Αναστασίου. Έτσι την Δευτέρα ο 21χρονος ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε την δεύτερη προπόνηση του με την ομάδα του τριφυλλιού στις εγκαταστάσεις του Κορωπίου. Δεν αποκλείεται μάλιστα ο Μαυρίας και την Τετάρτη που η ομάδα έχει ρεπό να προπονήσει ατομικά.

Να σημειώσουμε τέλος σε ότι έχει να κάνει με τον επιθετικό των πράσινων πως θα πάρει το νούμερο "27" στην φανέλα καθώς το "7" και το "35" που είχε στις προηγούμενες θητείες του στο τριφύλλι ήταν πιασμένα.

Η διαχείριση του Αγγελόπουλου

Από εκεί και πέρα και σε αντίθεση με τον Χάρη Μαυρία ο Βασίλης Αγγελόπουλος που αγωνίστηκε για δέκα λεπτά στο ματς της Κυριακής κόντρα στον Πλατανιά την Δευτέρα προπονήθηκε και πάλι με την ομάδα των Νέων.

Και σε αυτό έπαιξαν ρόλο οι σχολικές υποχρεώσεις του νεαρού μέσου του Παναθηναϊκού ο οποίος τη Δευτέρα το πρωί σηκώθηκε και πήγε στο σχολείο του καθώς βρίσκεται στην Γ' Λυκείου και φυσικά η φετινή χρονιά είναι κρίσιμη για τον ίδιο σε ότι έχει να κάνει με τις σχολικές εξετάσεις του.

Βέβαια όπως δήλωσε και ο Γιάννης Αναστασίου μετά το τέλος του αγώνα με τον Πλατανιά το σωστό είναι η διαχείριση των νέων ποδοσφαιριστών και το κατάλληλο τάιμινγκ αναφορικά με την συμμετοχή τους στην πρώτη ομάδα.

Με τους μεγάλους οι Στάικος, Μυρθιανός

Στην προπόνηση της πρώτης ομάδας όμως πήραν μέρος δυο άλλα νεαρά παιδιά από την Κ-20 του Παναθηναϊκού. Ο λόγος για τους Πασχάλη Στάικο και Δημήτρη Μυρθιανό που μετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες του τριφυλλιού οι οποίοι προπονήθηκαν στο γήπεδο και όχι στο γυμναστήριο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ