ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η "δίψα" του Εσιέν να είναι σημαντικός τον έφερε στον Παναθηναϊκό

Η "δίψα" του Εσιέν να είναι σημαντικός τον έφερε στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο Μάικλ Εσιέν εδώ και λίγες ώρες βρίσκεται στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού με στόχο να παίξει στο τριφύλλι και να τον οδηγήσει στα αστέρια. Περνάει από "κόσκινο" όσον αφορά τα ιατρικά τεστ ο 32χρονος Γκανέζος.

Η μεγαλύτερη "ωρολογιακή βόμβα" του καλοκαιριού όσον αφορά τις μεταγραφές έχει εδώ και λίγες ώρες ενεργοποιηθεί και μετράει αντίστροφα μέχρι να "σκάσει" με την επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Παναθηναϊκού της απόκτησης του Μάικλ Εσιέν.

Ο Γκανέζος άσος από τα ξημερώματα της Τρίτης βρίσκεται στην Αθήνα όπου γνώριζε την αποθέωση και έχει έρθει στο τριφύλλι θέλοντας να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στα αστέρα και στην κατάκτηση τίτλων.

Όπως χαρακτηριστικά έλεγαν οι άνθρωποι που γνωρίζουν τον 32χρονο άσο και όλο αυτό το διάστημα μιλούσαν μαζί του μέχρι να φτάσουμε στο σημείο ο Εσιέν να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού αυτό που θέλει ο 32χρονος άσος είναι να αισθάνεται σημαντικός για την ομάδα του.

Αυτό δεν θα το πετύχαινε ούτε αποδεχόμενος μια πρόταση από το MLS, ούτε από το Κατάρ αλλά ούτε και από μια ομάδα που ναι μεν παίζει σε κάποιο πρωτάθλημα καλύτερο του Ελληνικού όπως το Αγγλικό ή το Ιταλικό αλλά φυσικά δεν είναι ομάδα "επιπέδου Champions League" όπως είναι ο Παναθηναϊκός.

Μάλιστα ο Εσιέν θα έχει την ευκαιρία αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή να οδηγήσει το τριφύλλι στα αστέρια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης.

Απλός χαρακτήρας, αν και σταρ

Όπως φάνηκε και από την λίγη ώρα που βρέθηκε μπροστά στους δημοσιογράφους αλλά και όπως τόνιζαν όσοι του μίλησαν όλες αυτές τις μέρες ο Μάικλ Εσιέν αν και σταρ είναι ένας πολύ απλός άνθρωπος και χαρακτήρας ο οποίος μπορεί και κερδίζει άπαντες και εκτός αγωνιστικών χώρων. Κάτι το οποίο θα φανεί και στην διάρκεια της παραμονής του στην Ελλάδα για την ομάδα του τριφυλλιού.

Τα καλά λόγια των Σισέ, Μοντέστο

Ο 32χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής ήρθε στην Ελλάδα διαβασμένος και έχοντας πάρει τις πληροφορίες του για τον Παναθηναϊκό και μάλιστα τι πληροφορίες. Ο Εσιέν έχει μιλήσει με τον Τζιμπρίλ Σισέ με τον Γάλλο στράικερ ο οποίος αγαπήθηκε όσο λίγοι παίκτες του τριφυλλιού να του μεταφέρει τα καλύτερα λόγια για τους πράσινους. Κάτι το οποίο παραδέχτηκε και ο ίδιος ο Γκανέζος στις πρώτες του δηλώσεις.

Παράλληλα ο Εσιέν πήρε πληροφορίες και από τον Φρανσουά Μοντέστο, τον πρώην άσο του Ολυμπιακού, με τον οποίο γνωρίζεται αρκετά καλά από την κοινή τους πορεία στο πρωτάθλημα της Γαλλίας και ο οποίος επίσης του μίλησε με θερμά λόγια για το τριφύλλι.

Περνάει από κόσκινο στις ιατρικές εξετάσεις

Αμέσως μετά την άφιξη του και την εκπληκτική υποδοχή του ο Μάικλ Εσιέν οδηγήθηκε από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και μαζί με τους εκπροσώπους του, αρχικά σε γνωστό εστιατόριο της παραλιακής όπου έφαγε παρουσία των Γιάννη Αναστασίου, Τάκη Φύσσα και Λεωνίδα Βόκολου και μετά σε ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης όπου και θα διαμένει στην διάρκεια της παραμονής του στην Αθήνα.

Την Τρίτη το πρωί και στην διάρκεια όλης της μέρας ο 32χρονος διεθνής θα περάσει από αιματολογικές εξετάσεις, από ιατρικά τεστ αλλά και από εργομετρικά. Στον Παναθηναϊκό έχουν ήδη τον φάκελο του από το "Milan Lub" και έχουν μια πρώτη εικόνα αλλά θα τον περάσουν από κόσκινο προκειμένου να είναι απολύτως σίγουροι για την κατάσταση του.

Αν βρεθεί χρόνος ανάμεσα στις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις δεν αποκλείεται και να βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ τριφυλλιού και αν βγουν και τα αποτελέσματα και είναι θετικά να πέσουν και οι υπογραφές στα συμβόλαια. Αλλιώς αυτό θα γίνει την Τετάρτη (3/6) και κάπως έτσι θα ολοκληρωθεί μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ