ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η διοίκηση προσπαθεί να ρυθμίσει τους διακανονισμούς

Η διοίκηση προσπαθεί να ρυθμίσει τους διακανονισμούς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού στρέφουν την προσοχή τους στο ποσό που χρειάζονται για να καλύψουν τους διακανονισμούς. Διαβάστε στο Sport24.gr για την εμπλοκή του Αλαφούζου.

Το ενδιαφέρον την Πέμπτη (30/11) επικεντρώθηκε στην επίσκεψη των Βασίλη Κωνσταντίνου και Αγησίλαου Τουμαζάτου στο "Γεώργιος Καλαφάτης". Ο πρόεδρος και ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ ενημέρωσαν τους παίκτες για τον τρόπο εξόφλησης της δόσης του Οκτωβρίου και πλέον περιμένουν τις αντιδράσεις τους.

Ωστόσο, όπως αποδείχτηκε με τον Ράσμους Τελάντερ, εξίσου επικίνδυνη με τις προσφυγές που ίσως να προκύψουν από το τωρινό ρόστερ, είναι η αθέτηση των διακανονισμών που επισύρουν αφαίρεση βαθμών. Ιδίως τώρα, που αρχίζει ο Δεκέμβρης και η ΠΑΕ θα χρειαστεί περίπου 170.000 ευρώ για να πληρώσει κατά σειρά τους Εσιέν, Τελάντερ, Βέμερ, Τοτσέ και Ταυλαρίδη.

Η διοίκηση εντείνει τις προσπάθειες της για να συγκεντρώσει το ποσό και να φανεί συνεπής, προκειμένου να μην παρουσιαστούν... παρενέργειες. Ήδη, ο Παναθηναϊκός τη γλύτωσε δύο φορές στο παραένα: μία με τον Ταυλαρίδη και μία με τον Τελάντερ. Αλλά όσο διαιωνίζεται η κατάσταση, τόσο θα μεγαλώνει ο κίνδυνος ενός ατυχήματος...

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr, οι διοικούντες συνεννοούνται με τον Γιάννη Αλαφούζο, ώστε ο εφοπλιστής να δώσει για δεύτερη φορά τη λύση, μέσα σε λίγες μέρες. Διότι αυτές τις μέρες ο μεγαλομέτοχος πρόκειται να καλύψει υποχρεώσεις προς τους κρατικούς φορείς και σε ένα μέρος τους που δίδεται διορία για να πληρωθεί αργότερα, θα μπορούσε να κατευθυνθεί το ποσό στους διακανονισμούς.

Είναι γεγονός ότι ο Αλαφούζος είναι διστακτικός στο να συνδράμει ξανά, διότι κάτι τέτοιο δυσκολεύει την οριστική απεμπλοκή του. Ωστόσο, κατανοεί ότι για να καταφέρει ο Παναθηναϊκός να μειώσει τα κόστη του, πρέπει να φτάσει μέχρι τον Ιανουάριο και δείχνει διατεθειμένος να βοηθήσει, έστω και ελάχιστα.

Ακόμα, εκκρεμεί η συμπλήρωση του Διοικητικού Συμβουλίου, ώστε από 7μελές να μετατραπεί σε 9μελές. Αυτό αναμενόταν να συμβεί την Παρασκευή, όταν ο Βασίλης Κωνσταντίνου θα προτείνει δύο νέα μέλη για να μπουν στο σχήμα. Η μία επιλογή του προέδρου της ΠΑΕ φέρεται να είναι ο Παντελής Αναστασόπουλος και υπάρχει ένα πρόσωπο ακόμα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ