ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η διφορούμενη απάντηση του Σίλντενφελντ

31.07.2016., Zagreb - Dinamovci iz Zracne luke Zagreb otputovali prema Tbilisiju gdje ih ceka 2. kolovoza ceka utakmica 3. pretkola Lige prvaka protiv FC Dinamo Tbilisija. Gordon Schildenfeld, trener Zlatko Cico Kranjcar. 
Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
31.07.2016., Zagreb - Dinamovci iz Zracne luke Zagreb otputovali prema Tbilisiju gdje ih ceka 2. kolovoza ceka utakmica 3. pretkola Lige prvaka protiv FC Dinamo Tbilisija. Gordon Schildenfeld, trener Zlatko Cico Kranjcar. Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL PIXSELL

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ ρωτήθηκε αν υπάρχει συμφωνία με τον Παναθηναϊκό και η απάντηση του την επιβεβαιώνει ή τη διαψεύδει, ανάλογα με τη μετάφραση.

Η ΠΑΕ αντέδρασε γρήγορα τη Δευτέρα (1/8) στα κροατικά δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για συμφωνία με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ, επιχειρώντας να υποβαθμίσει το θέμα και ζητώντας να μη δοθεί συνέχεια. Ωστόσο, τα ΜΜΕ της Κροατίας επιμένουν για δεύτερη συνεχόμενη μέρα με την ίδια ένταση...

Ειδικότερα, η ιστοσελίδα "sportske.jutarnji.hr" παρέθεσε την αντίδραση του ίδιου του ποδοσφαιριστή στη φημολογία και την τοποθέτηση του προπονητή της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Ζλάτκο Κράνιτσαρ.

Ο δημοσιογράφος, έχοντας υπόψη την πληροφορία που θέλει τον Σίφο να έχει συμφωνήσει έναντι 500.000 ευρώ ετησίως με τον Παναθηναϊκό, τον πλησίασε και τον ρώτησε εάν ισχύει.

Ο 31χρονος αμυντικός απάντησε "Ne, ne", με τον ρεπόρτερ να επισημαίνει πως αυτό σημαίνει "όχι" στα κροάτικα και "ναι" στα ελληνικά, ζητώντας περαιτέρω διευκρινίσεις. Τότε, ο Σίλντενφελντ συμπλήρωσε γελώντας στη μητρική του γλώσσα πως "έχεις δίκιο" και αποχώρησε για την προπόνηση, χωρίς να δώσει συνέχεια.

Ο Κροάτης δημοσιογράφος έδειξε ιδιαίτερα ενημερωμένος για την υπόθεση, εξηγώντας ότι η Ντινάμο Ζάγκρεμπ ζητά 2 εκατομμύρια ευρώ, αλλά ο Παναθηναϊκός επιθυμεί να αποκτήσει ως ελεύθερο τον ποδοσφαιριστή. Συμπλήρωσε ότι οι απαιτήσεις του προέδρου, Ζόραν Μάμιτς θα μειωθούν και άλλο, ωστόσο δεν πρόκειται να καλυφθούν.

Ο ίδιος δημοσιογράφος ρώτησε και τον προπονητή, Ζλάτκο Κράνιτσαρ, ο οποίος ήταν διπλωματικός. Αναγνώρισε εμμέσως ότι υπάρχει ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, αλλά δεν πρόσθεσε κάτι νέο στα ήδη γνωστά.

"Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι νέο στην υπόθεση αυτή. Δεν θα πιέσουμε καμία κατάσταση. Αν θέλει να πάει κάπου αλλού πριν το τέλος της καριέρας του, καλώς. Έχουμε εναλλακτικές λύσεις και είμαστε καλυμμένοι σε αυτή τη θέση" ήταν το σχόλιο του Κράνιτσαρ.

Προς το παρόν, ο Σίλντενφελντ επικεντρώνεται στη ρεβάνς της Ντίναμο Ζάγκρεμπ με τη Ντίναμο Τιφλίδας και οι εξελίξεις μετατίθενται μετά το ματς του Παναθηναϊκού με την ΑΪΚ Στοκχόλμης. Διότι σε περίπτωση αποκλεισμού από τη συνέχεια του Europa League, κάθε σκέψη για ενίσχυση θα πάψει...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ