ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η δεύτερη ευκαιρία του Χίλιεμαρκ και η Τορίνο

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΞΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΞΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ δεν έχει τεθεί εκτός πλάνων από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, αλλά η παραμονή του στον Παναθηναϊκό θα κριθεί στις επόμενες μέρες. Ο ατζέντης του Σουηδού έχει συζητήσεις με την Τορίνο. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Πλατανιά, παρότι έχει κινήσει τις διαδικασίες για να διακόψει το δανεισμό του από τη Τζένοα. Ο Σουηδός επιτελικός χαφ φαίνεται πως υπολογίζεται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος έχει διάθεση να τον χρησιμοποιήσει ξανά.

Από εκεί και πέρα, εναπόκειται στον ίδιο τον Χίλιεμαρκ να ανακτήσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του και να κερδίσει μία θέση στην ενδεκάδα. Η ποιότητα του 23χρονου ποδοσφαιριστή δεν αμφισβητείται και τα παράπονα του προπονητικού επιτελείου αφορούσαν την όρεξη και τη μαχητικότητα του στα τελευταία παιχνίδια του 2017.

Ο Ουζουνίδης είχε μία συνομιλία με τον Χίλιεμαρκ και τον ρώτησε εάν θέλει να αγωνιστεί ή εάν αισθάνεται ότι είναι προτιμότερο να περιμένει την επιστροφή του στη Γένοβα. Ο Σουηδός απάντησε ότι επιθυμεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό, μέχρι να αποσαφηνιστεί τι θα συμβεί με την περίπτωση του.

Η πραγματικότητα είναι ότι με τις επικείμενες πωλήσεις ή τις πρότερες αποχωρήσεις κεντρικών μέσων, ο Ουζουνίδης αντιλαμβάνεται ότι δεν διαθέτει άλλον ποδοσφαιριστή με τις επιτελικές ικανότητες του Χίλιεμαρκ, ενώ με το μπάτζετ που ορίστηκε από τη διοίκηση, δύσκολα θα φέρει άλλον στο "Γεώργιος Καλαφάτης".

Επομένως, ο προπονητής του Τριφυλλιού έχει αποφασίσει να δώσει δεύτερη ευκαιρία στον Χίλιεμαρκ, αρκεί να το θέλει και εκείνος. Σε πρώτη φάση, ο ποδοσφαιριστής ήταν αμετάπειστος για την παραμονή του, όμως επειδή διαπιστώνει αλλαγή στις σκέψεις του Ουζουνίδη, επανεξετάζει τη στάση του.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr, ο ατζέντης του Χίλιεμαρκ, Καρλ Πχάγκεν έχει συζητήσεις με την Τορίνο, που έχει προτείνει τον πελάτη του. Η "γκρανάτα" έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Σουηδό επιτελικό χαφ και έχει ρωτήσει την Τζένοα για το ιδιοκτησιακό καθεστώς του παίκτη.

Ο Χίλιεμαρκ είναι ενήμερος για τη συζήτηση και περιμένει τις εξελίξεις. Πλέον, ανάλογα με την απόδοση του στα επόμενα ματς του Παναθηναϊκού και σε άμεση συνάρτηση με τις ενέργειες του μάνατζερ του στην Ιταλία, θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του ποδοσφαιριστή.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ