ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Ατλέτικο Τουκουμάν για τον Ρινάλντι

Η Ατλέτικο Τουκουμάν για τον Ρινάλντι

Η Αρχεντίνος Τζούνιορς διαπραγματεύεται με την Ατλέτικο Τουκουμάν για την πώληση του 50% των δικαιωμάτων του Λαουτάρο Ρινάλντι, εξαντλώντας τα περιθώρια για να αποκομίσει όφελος.

Φαίνεται πως η διαπραγμάτευση για τον Λαουτάρο Ρινάλντι θα διαρκέσει χρονικά, αφού η Αρχεντίνος Τζούνιορς προτίθεται να εξαντλήσει τα περιθώρια για να αποκομίσει οικονομικό όφελος. Παρά την αδιαλλαξία του ποδοσφαιριστή σε όσα του προτείνονται, η διοίκηση δεν εγκαταλείπει τις προσπάθειες.

Το τελευταίο διήμερο, η Αρχεντίνος Τζούνιορς έχει αρχίσει επαφές με την Ατλέτικο Τουκουμάν, για την παραχώρηση του 50% των δικαιωμάτων του Αργεντινού στράικερ. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι δύο ομάδες απέχουν από τη συμφωνία, ωστόσο επικρατεί η διάθεση για να καταλήξουν σε συμβιβασμό.

Ο Ρινάλντι δεν έχει εμπλακεί ακόμα στις συζητήσεις, αν και η απάντηση του αναμένεται να είναι αρνητική, όπως συνέβη στις προτάσεις των Κολόν Σάντα Φε και Ερυθρού Αστέρα. Διότι ο 23χρονος επιθετικός έχει συμφωνήσει με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα και περιμένει να αποδώσει η πίεση του Βραζιλιάνου στην Αρχεντίνος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ