ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η ατάκα του Μιχαλαριά και η απάντηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Η ατάκα του Μιχαλαριά και η απάντηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διευκρίνισε ότι τα χρήματα που δίνονται στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό αγγίζουν το 1 εκατ. ευρώ απαντώντας ουσιαστικά στα όσα είχε γράψει ο γενικός γραματέας της "μάνας του λόχου", Ηλίας Μιχαλαριάς.

Ο πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και νυν γενικός γραμματέας, Ηλίας ΜΙχαλαριάς, με ανάρτηση του στον λογαριασμό του στο Facebook υποστήριξε πως οι εισφορές της πράσινης ΠΑΕ προς τη "μάνα του λόχου" ήταν 0,5 εκατ.

Αυτό το έκανε θέλοντας να συγκρίνει τα χρήματα που δίνει η ΠΑΕ Ολυμπιακός στον Ερασιτέχνη μετά την αποκάλυψη των οικονομικών στοιχείων των "ερυθρόλευκων".

Λίγη ώρα αργότερα όμως ήρθε η απάντηση από την πράσινη ΠΑΕ και η διευκρίνιση ότι σχεδόν ένα εκατ. είναι το ποσό που πάει στον Ερασιτέχνη καθώς όπως έλεγαν από την ΠΑΕ:

"Το ποσό που δίνεται στον Ερασιτέχνη είναι 665.000 ευρώ μέσω εισφορών, εισιτηρίων κτλ. και άλλες 300.000 ευρώ μέσω χορηγίας''.

Έπειτα, ο Μιχαλαριάς ανάρτησε νέα διευκρίνιση στο προφίλ του:

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Οι Ελληνίδες που έχουν αναδείξει το μπικίνι & τατού σε τέχνη

Γιατί τι νόημα έχει να 'στολίζεις' το σώμα σου με ωραίες 'ζωγραφιές' αν δεν ξέρεις πως να τις αναδείξεις με το σωστό μπικίνι.

Game of Thrones: 9 εξελίξεις που θα συμβούν 100% στον 8ο κύκλο

Κοιτάμε χωρίς φόβο και πάθος στην αιματοβαμμένη, κρυστάλλινη σφαίρα του 'Game of Thrones'.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24