ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η ατάκα του Κωνσταντίνου για τον Αλαφούζο που άναψε τα αίματα στη Γ.Σ. του Παναθηναϊκού

ΓΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ  ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΓΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι εκπρόσωποι της Παναθηναϊκής Συμμαχίας έκαναν κριτική σε όλους στη ΓΣ της ΠΑΕ. Ένταση μετά από τοποθέτηση του Κωνσταντίνου για τον Αλαφούζο, ερωτήσεις Μπόμη για τη Λεωφόρο. Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Χωρίς εκπλήξεις και με στιγμές έντασης, πραγματοποιήθηκε η έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός το μεσημέρι της Παρασκευής (6/7). Έτσι και αλλιώς, ο Γιάννης Αλαφούζος διαθέτει το ποσοστό να επιβάλλει τις αποφάσεις του, επομένως η παρουσία αντιπροσωπειών του Ερασιτέχνη και της Συμμαχίας δεν θα επηρέαζε το αποτέλεσμα.

Ωστόσο, ειδικά οι εκπρόσωποι της Συμμαχίας (Τατιάνα Πιτυχούτη, Θοδωρής Μαραγκουδάκης, Πέτρος Κανταρέλης) είχαν διάθεση να αναδείξουν τις ευθύνες του Αλαφούζου και αξιοποίησαν την περίσταση.

Οι τρεις ζήτησαν εξηγήσεις για το εξώδικο του Γιάννη Αλαφούζου προς τη Συμμαχία και τη μεταφορά του χρέους από τον ΣΚΑΪ στην ΠΑΕ. Ο Μαραγκουδάκης αναρωτήθηκε για ποιο λόγο ο Αλαφούζος θα δώσει τώρα 20 εκατομμύρια ευρώ και δεν τα έδωσε νωρίτερα, προκειμένου η ομάδα να αποφύγει τις τιμωρίες και τους περιορισμούς. Επιπλέον, οι διοικούντες την Συμμαχία υποστήριξαν ότι η ΠΑΕ εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία του Ερασιτέχνη και σύναψε μαζί του αποικιοκρατικές συμβάσεις, που κατά την άποψή τους επιβάλλεται να τροποποιηθούν.

ΟΙ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΠΙΕΜΠΟΝΓΚΣΑΝΤ

H Τατιάνα Πιτυχούτη εξέφρασε τις επιφυλάξεις της για τους σκοπούς του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ και δήλωσε προβληματισμένη από τη στάση του. Αρχικά, ανέφερε ότι «η αύξηση πρέπει να κρατήσει 15 μέρες, το μικρότερο δυνατό διάστημα» και συμπλήρωσε ότι « ο Ταϊλανδός πρέπει να βιαστεί, η ομάδα έχει κενά και δεν μπορεί να περιμένει». Ο Κωνσταντίνου επισήμανε ότι το ιδιοκτησιακό το χειρίζεται ο Αλαφούζος και ο ίδιος δεν έχει κάτι να προσθέσει.

Επίσης, οι Σύμμαχοι ζήτησαν από τον Κωνσταντίνου να μην προστατεύει τον Αλαφούζο και να σεβαστεί την ιστορία του ως ποδοσφαιριστής του Τριφυλλιού. Ο Κωνσταντίνου απάντησε ότι παλεύει για να μην καταρρεύσει ο Παναθηναϊκός και προσπάθησε να τους εξηγήσει την τακτική που ακολούθησε η διοίκηση για τη διαχείριση των χρεών, κατόπιν εντολής του μεγαλομετόχου.

"ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ"

Ωστόσο, οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο Κωνσταντίνου σε μία αποστροφή του λόγου του, σχολίασε ότι «χωρίς τον Αλαφούζο, δεν θα υπήρχε Παναθηναϊκός», αναφερόμενος στα χρήματα που συνεχίζει να πληρώνει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ. Μία τοποθέτηση που προκάλεσε την οργή των εκπροσώπων της Συμμαχίας, οι οποίοι αντέδρασαν και υπενθύμισαν την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ΠΑΕ.

Ο γενικός γραμματέας του Ερασιτέχνη, Παναγιώτης Μπόμης, ήταν ήρεμος στις παρεμβάσεις του, αλλά έκανε αρκετές ερωτήσεις. Ο Μπόμης ζήτησε πληροφορίες από τη διοίκηση κυρίως για τις συμβάσεις για το «Απόστολος Νικολαΐδης», για τις προθέσεις του Αλαφούζου για την υπόθεση, καθώς και για το σημείο που βρίσκεται το ιδιοκτησιακό. Για το γηπεδικό, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να το εξετάσουν πιο αναλυτικά τις επόμενες ημέρες, παρότι ο Μπόμης τόνισε με νόημα ότι κάτι ανάλογο του είχε ειπωθεί στο προηγούμενο ΔΣ...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ