ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για τον Πανθρακικό

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για τον Πανθρακικό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Είκοσι ποδοσφαιριστές συμπεριέλαβε στη διάθεση του ο Αντρέα Στραματσόνι για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πανθρακικό, αφήνοντας εκτός 10 παίκτες.

Επιστροφές και απουσίες έχει η ανακοίνωση της αποστολής του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο (17/4) παιχνίδι με τον Πανθρακικό στο "Απόστολος Νικολαΐδης". Πρόκειται για την τελευταία, αφού ολοκληρώνεται η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Superleague.

O Αντρέα Στραματσόνι επανέφερε στην 20άδα που επέλεξε τους Μπεργκ και Καλτσά, οι οποίοι δεν είχαν ταξιδέψει στην Τρίπολη και αναμένεται να χρησιμοποιηθούν. Δεν υπολογίζονται για το ματς οι Στιλ, Κοτσόλης, Ταυλαρίδης, Μαρινάκης, Εσιέν, Ζέκα, οι τιμωρημένοι Αμπέντ και Κουτρουμπής και οι τραυματίες Πράνιτς και Πέτριτς.

Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι τέθηκαν οι Κότσαρης, Γιαννακόπουλος, Βλαχοδήμος Ο., Νάνο, Χουχούμης, Λαγός, Μπεργκ, Κλωναρίδης, Λουντ, Καλτσάς, Τελάντερ, Σάντσεθ, Βλαχοδήμος Π., Μέστο, Μπουμάλ, Μαμούτε, Εβαντζελίστα, Μολέδο, Λέτο και Βιγιαφάνιες.

Στο μεταξύ, την τελευταία του προπόνηση πριν το παιχνίδι με τον Πανθρακικό πραγματοποίησε το Σάββατο (16/4) το μεσημέρι στο Κορωπί ο Παναθηναϊκός. Το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε ζέσταμα, «κορόιδο» και παιχνίδι, ενώ οι Πράνιτς και Πέτριτς συνέχισαν την θεραπεία τους.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ