ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για τον Λεβαδειακό

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για τον Λεβαδειακό
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου άφησε εκτός αποστολής για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό, τους Ζέκα, Νάνο, Καρέλη, ενώ συμπεριέλαβε τρεις νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Τρεις από τους πιο επιβαρυμένους παίκτες του Παναθηναϊκού στη φετινή σεζόν, οι Ζέκα, Νάνο και Καρέλης, έμειναν εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, την Τετάρτη (28/10) στο "Απόστολος Νικολαΐδης". Ο Αναστασίου δεν τους συμπεριέλαβε στις επιλογές του, ενώ θα ξεκουράσει και τον Στάθη Ταυλαρίδη, τον οποίο υπολογίζει επειδή οι Τελάντερ, Σάντσεθ είναι τραυματίες.

Το ματς για το Κύπελλο Ελλάδας είναι μία ευκαιρία για να αγωνιστούν οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν μικρό χρόνο συμμετοχής και αυτοί απαρτίζουν την πλειοψηφία της 20μελους αποστολής.

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Ταυλαρίδης, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Βέμερ, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Λαγός, Νίνης, Πράνιτς, Λουντ, Πέτριτς, Κλωναρίδης, Μπεργκ, Καλτσάς, Αγγελόπουλος Β., Αγγελόπουλος Γ. και Λάμπρου.

Από την αποστολή απουσιάζει ο Χρήστος Δώνης, κάτι που εκλαμβάνεται ως ξεκάθαρη ένδειξη ότι ο Αναστασίου τον έχει θέσει εκτός πλάνων και δεν τον χρησιμοποιεί ούτε σε ένα ματς Κυπέλλου. Εφόσον αυτό συνεχιστεί, το μέλλον του νεαρού χαφ στον Παναθηναϊκό προδιαγράφεται δυσοίωνο. Το ίδιο ισχύει και για τον Χρήστο Μπούρμπο (δεδομένης και της ετοιμότητας του Βέμερ) ο οποίος έπαιξε για τελευταία φορά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, εναντίον του Παναιτωλικού.

Στα της προπόνησης της Τρίτης (27/10), το πρόγραμμα παικτών είχε στην αρχή ζέσταμα, κυκλοφορία μπάλας και πάσες, ακολούθως χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ όπου το ένα έπαιξε παιχνίδια κατοχής και το άλλο έπαιξε παιχνίδια πίεσης σε μικρούς χώρους και άπαντες ολοκλήρωσαν με τελειώματα.Οι Τελάντερ και Σάντσεθ έκαναν ατομικό και θεραπεία, ενώ Εσιέν και Κότσαρης προπονήθηκαν ατομικά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ