ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για τη Γκαμπάλα

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για τη Γκαμπάλα
INTIME SPORTS

Σε αλλαγές προχώρησε ο Γιάννης Αναστασίου, όσον αφορά την αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τη Γκαμπάλα στο Μπακού. Πρώτη για Τελάντερ και Γιαννακόπουλο.

Από την τηλεόραση θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι με τη Γκαμπάλα στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, οι Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, Βίκτωρ Κλωναρίδης και Χρήστος Δώνης, οι οποίοι αποκλείστηκαν από την αποστολή του Παναθηναϊκού.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές δεν συμπεριλήφθηκαν για αγωνιστικούς λόγους στις επιλογές του Γιάννη Αναστασίου, αφού ο προπονητής του Τριφυλλιού θεωρεί ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν στην παρούσα φάση.

Επίσης, εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Σάντσεθ, ο ανέτοιμος Μπούρμπος και οι τραυματίες Εσιέν, Κότσαρης. Αντίθετα, οι Τελάντερ και Γιαννακόπουλος τέθηκαν για πρώτη φορά στη διάθεση του Αναστασίου για επίσημο παιχνίδι.

Την 20μελή αποστολή απαρτίζουν οι Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Χουχούμης, Βέμερ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Κουτρουμπής, Ζέκα, Λαγός, Μαρινάκης, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Νίνης, Λουντ, Καλτσάς και Τελάντερ.

Στην προπόνηση της Τρίτης (18/8) στο "Γεώργιος Καλαφάτης", το πρόγραμμα περιλάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες, ασκήσεις τακτικής και εξάσκηση στις στημένες φάσεις.

Ο Κλωναρίδης προπονήθηκε ατομικά επειδή ένιωσε ενοχλήσεις, ο Κότσαρης έκανε γυμναστήριο ενώ ο Εσιέν συνέχισε το πρόγραμμά του.

Η πτήση-τσάρτερ που θα μεταφέρει τον Παναθηναϊκό στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, θα αναχωρήσει στις 08:00 της Τετάρτης (19/8).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ