ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η αποστολή για το φιλικό με τον Άρη

Η αποστολή για το φιλικό με τον Άρη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Στραματσόνι ανακοίνωσε την αποστολή για το σαββατιάτικο φιλικό του Παναθηναϊκού με τον Άρη, για το οποίο δεν υπολογίζει έντεκα ποδοσφαιριστές.

Με τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές και με δύο Νέους για να συμπληρώσει 18άδα, θα ταξιδέψει ο Παναθηναϊκός στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο (3/9) για το φιλικό παιχνίδι με τον Άρη, στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Συγκεκριμένα, την αποστολή απαρτίζουν οι Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μαρινάκης, Μέστο, Μολέντο, Ζέκα, Στάικος, Βλαχοδήμος Π., Βιγιαφάνιες, Λέτο, Ιμπάρμπο, Ρέις, Λεντέσμα, Ρινάλντι, Χατζηγιοβάννης και Αγγελόπουλος.

Η ομάδα θα αναχωρήσει το πρωί με πτήση από το "Ελευθέριος Βενιζέλος" στις 10:50 και θα επιστρέψει με την τελευταία της ημέρας, αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού.

Από τον Στραματσόνι δεν υπολογίζονται οι διεθνείς Μπεργκ, Χουλτ, Γουακάσο, Λουντ, Ιβανόφ, Κουλιμπαλί και Εμποκού, ο ανέτοιμος Σάμπα και οι τραυματίες Μπουμάλ και Τελάντερ, καθώς και οι Κοτσόλης, Ξενόπουλος.

Η πρωινή προπόνηση της Παρασκευής (2/9) στο "Γεώργιος Καλαφάτης" περιλάμβανε "κορόιδο", ανοίγματα και παιχνίδι, ενώ οι Μπουμάλ και Τελάντερ γυμνάστηκαν ατομικά.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ