ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η αποστολή για την Ολλανδία

Η αποστολή για την Ολλανδία
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε τους 26 ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα πάρουν μέρος στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού στην Ολλανδία. Συνεχίζουν τα προγράμματα τους οι Εσιέν και Στιλ.

Το πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού στην Αθήνα, ολοκληρώθηκε και την Παρασκευή (3/7) η ομάδα θα αναχωρήσει για το Όστερμπεϊχ της Ολλανδίας, όπου θα προπονηθεί για 9 ημέρες και θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια.

Μετά το τέλος της προπόνησης της Πέμπτης (2/7), ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε τους 26 ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα ταξιδέψουν στις 13:25 αεροπορικώς για τη Γερμανία και το Ντίσελντορφ και από εκεί οδικώς για την Ολλανδία.

Την αποστολή του Παναθηναϊκού απαρτίζουν οι Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Βέμερ, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Ταυλαρίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Θελάντερ, Χουχούμης, Νάνο, Εσιέν, Λαγός, Αγγελόπουλος Β., Ζέκα, Δώνης, Πράνιτς, Λουντ, Καλτσάς, Νίνης, Ατζαγκούν, Μπεργκ, Πέτριτς, Καρέλης και Κλωναρίδης.

Στο μεταξύ, στην Αθήνα θα παραμείνουν οι Μέντες, Σπυρόπουλος, Ρισβάνης, Σταματάκης, Ντίνας, Ταμπάκης, Γκέκας, Τζανουλίνος, Νιούμαν, Γιώργος Αγγελόπουλος και Λάμπρου, από τους οποίους, ορισμένοι είτε δεν υπολογίζονται, είτε θα αρχίσουν προετοιμασία με τους Νέους.

Εργομετρικά και εξετάσεις

Η έξτρα άδεια που είχαν μερικοί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκε και την Πέμπτη (2/7) αποτέλεσαν το τρίτο γκρουπ το οποίο υποβλήθηκε σε εργομετρικές μετρήσεις. Συγκεκριμένα, αυτοί ήταν οι Κοτσόλης, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπεργκ, Λουντ, Πράνιτς, Λαγός, Καρέλης, Νίνης, Ζέκα και Εσιέν.

Επίσης, όλοι οι παίκτες του Τριφυλλιού ανεξαιρέτως, υποβλήθηκαν σε καρδιολογικές και αιματολογικές εξετάσεις, κάτι που θα επαναληφθεί μετά την επιστροφή τους.

Το προπονητικό πρόγραμμα στο "Γεώργιος Καλαφάτης" περιλάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, κυκλοφορίας και ενδυνάμωσης. Ο Εσιέν ακολούθησε το προγραμματισμένο ατομικό του πρόγραμμα ενώ ο Στιλ έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ