ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η απόφαση του Σίλντενφελντ και ο επιλεγμένος Γουίλσον

Η απόφαση του Σίλντενφελντ και ο επιλεγμένος Γουίλσον

Ο Ντάνι Γουίλσον κατέχει ξεχωριστή θέση στη μεταγραφική λίστα του Τάκη Φύσσα, όσον αφορά την απόκτηση ενός αριστεροπόδαρου στόπερ, ενώ, ο Γκόρντον Σίλντενφελντ αναμένεται να πάρει την απόφαση του.

Το αγωνιστικό κομμάτι στον Παναθηναϊκό έχει περάσει σε δεύτερο πλάνο, λόγω των εξελίξεων στο ρόστερ, τόσο για τις προσθήκες, όσο και τις ανανεώσεις.

Την Κυριακή (26/4), στη Σκωτία αποκαλύφθηκε το ενδιαφέρον για τον 23χρονο κεντρικό αμυντικό της Χαρτς, Ντάνι Γουίλσον, για τον οποίο γράφτηκε ότι βρίσκεται κοντά στο να φορέσει την πράσινη φανέλα.

Η αλήθεια είναι ότι ο Σκωτσέζος στόπερ δεν έχει συμφωνήσει με τον Τάκη Φύσσα, αλλά κατέχει μία θέση στην τριάδα των αριστεροπόδαρων αμυντικών που έχει ξεχωρίσει ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ.

Στην ίδια λίστα, αλλά αρκετά χαμηλότερα, υπάρχει και το όνομα του Ρουμάνου σέντερ μπακ, Μπογκντάν Μιτρέα, για τον οποίο γράφεται στη Ρουμανία ότι παρακολουθείται ανελλιπώς.

Η πρόθεση απόκτησης ενός στόπερ με καλό αριστερό πόδι δεν σχετίζεται με την παραμονή του Γκόρντον Σίλντενφελντ, αλλά, στον σχεδιασμό προβλέπεται ανεξαρτήτως της κατάληξης της υπόθεσης του Κροάτη.

Όσον αφορά τον "Σίφο", όπως τόνισε ο ίδιος κατά την αποχώρηση του από το "Απόστολος Νικολαΐδης" το Σάββατο (25/4), θα πάρει την τελική απόφαση του στις επόμενες ώρες.

Πάντως, στην πατρίδα του επιμένουν να διακινούν την πληροφορία ότι έχει αποδεχτεί την πρόταση του προέδρου της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Ζντράβκο Μάμιτς και απλώς, εξαντλεί τα περιθώρια για κάτι καλύτερο.

Όπως και να έχει, η εβδομάδα που διανύουμε, θεωρείται καταληκτική για τη διαπραγμάτευση, αφού οι Φύσσας - Βόκολος, αλλά και ο Σίλντενφελντ, επιθυμούν να την ολοκληρώσουν, θετικά ή αρνητικά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ