ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η απάντηση του Γαρρή στον Ατρόμητο

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ) EUROKINISSI

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Σταμάτης Γαρρής, απάντησε μέσω Facebook στον Ατρόμητο, ο οποίος είχε εκδώσει ανακοίνωση, όπου αναφερόταν στο πρόσωπό του. Αναλυτικά τι έγραψε.

Μέσω του λογαριασμού του στο Facebook απάντησε στην ανακοίνωση του Ατρομήτου, η οποία τον ονομάτιζε, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Σταμάτης Γαρρής. Ο ίδιος ανέφερε μεταξύ άλλων πως ήταν παρόντες πολλοί, άκουσαν καλά και τι είπε και τι απαντήσαν οι Περιστεριώτες και ποιος είχε απειλητική συμπεριφορά.

Για την ιστορία, η ανακοίνωση του Ατρομήτου ανέφερε πως " ο εκπρόσωπος τύπου κ. Γαρρής κατά την αποχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού και έξω από το χώρο των αποδυτηρίων απείλησε τον υπεύθυνο ασφαλείας Γιώργο Πέτρου και τον Τεχνικό Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλο λέγοντας χαρακτηριστικά και με νόημα «Να μην έρθετε στη Λεωφόρο στο 2ο γύρο»".

Ο ίδιος δεν άφησε χωρίς απάντηση την ανακοίνωση και έγραψε στο λογαριασμό του: "Δυστυχώς για εσάς ήταν παρόντες πολλοί. Και άκουσαν καλά και τι είπα και τι απαντήσατε και φυσικά ποιος είχε απειλητική συμπεριφορά. Οι δικοί σας άνθρωποι άλλωστε μου έλεγαν για εσάς "άφησε τους αφού βλέπεις ότι είναι εκνευρισμενοι και δεν καταλαβαινουν τι τους λες". Αν θέλετε δε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα βίντεο που ήδη έχουν αναρτηθεί στο Διαδίκτυο και με ανάλυση φωνής θα καταλάβετε ποιος λέει τι".

Η απάντηση του Γαρρή στον Ατρόμητο

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ