ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η απαίτηση του Λυμπερόπουλου που έγινε αποδεκτή

Η απαίτηση του Λυμπερόπουλου που έγινε αποδεκτή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Διαβάστε στο Sport24.gr για την διαβεβαίωση που έλαβε ο Νίκος Λυμπερόπουλος από τον Γιάννη Αλαφούζο και αποδέχτηκε οριστικά να αναλάβει τεχνικός διευθυντής στον Παναθηναϊκό.

Το νέο "αφεντικό" στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού είναι πλέον ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Η συνάντηση του με τον Γιάννη Αλαφούζο ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (21/12) και απομένει η ανακοίνωση της ΠΑΕ για την επισημοποίηση της συνεργασίας.

Ο Λυμπερόπουλος είχε συμφωνήσει από το ραντεβού της Τρίτης (20/12) με τον Χρήστο Παναγόπουλο, αλλά ήθελε να λάβει κάποιες διαβεβαιώσεις από τον πρόεδρο. Κάτι που συνέβη λίγες ώρες αργότερα και πλέον, άρχισε να εργάζεται για τον Παναθηναϊκό.

Ουσιαστικά, η πιο σημαντική απαίτηση του Λυμπερόπουλου από τον Αλαφούζο ήταν να έχει την τελική απόφαση στα ζητήματα που άπτονται της διαχείρισης του ρόστερ. Η οποία έγινε αποδεκτή στη συζήτηση που είχαν και ο Μεσσήνιος απάντησε θετικά στην πρόταση για συνεργασία, οριστικά και αμετάκλητα.

"Σε εμπιστεύομαι, εσύ θα παίρνεις τις αποφάσεις", ήταν το… ζουμί των διαβεβαιώσεων του Αλαφούζου προς τον Λυμπερόπουλο. Γεγονός που ικανοποίησε τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, αφού ήταν αυτό που επιθυμούσε.

Ο Λυμπερόπουλος δεν πρόκειται να χάσει χρόνο και θα επικοινωνήσει άμεσα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ώστε να μιλήσουν για τους ποδοσφαιριστές και τις ανάγκες της ομάδας. Συγχρόνως, θα ενημερωθεί για τις διαπραγματεύσεις που άρχισαν με τον Αστέρα Τρίπολης για τον Κουρμπέλη, ενώ θα θέσει υπόψη και τις δικές του εισηγήσεις.

Περαιτέρω, θα ρυθμιστούν άμεσα και τα άλλα ζητήματα του οργανογράμματος, όπως η πρόσληψη ενός γενικού αρχηγού. Οι Λυμπερόπουλος και Ουζουνίδης θα καταλήξουν εάν είναι απαραίτητος, ενώ ο Τάκης Φύσσας θα αναλάβει τη διεύθυνση της ακαδημίας.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Back to business
"Θέλει Ίσακ ο Παναθηναϊκός"
Σχόλιο Γ. Σερέτης: Ομάδα πίσω από την ομάδα
Καθοριστική συνάντηση Λυμπερόπουλου - Ουζουνίδη
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ