ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η αντίδραση του Σάντσεθ στα δημοσιεύματα

Η αντίδραση του Σάντσεθ στα δημοσιεύματα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Sport24.gr συνομίλησε με τον Σέρχιο Σάντσεθ για τον αποκλεισμό του από την αποστολή του Παναθηναϊκού και παραθέτει την εκδοχή του Ισπανού στόπερ για το λόγο που δεν έχει επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Ο αποκλεισμός του Σέρχιο Σάντσεθ από την αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Ηρακλή, ήταν ο τρίτος συνεχόμενος μετά τα ματς με τον Ατρόμητο και τον Ολυμπιακό. Διότι ο Σάντσεθ είχε αρχίσει προπονήσεις τέσσερις ημέρες πριν την αναμέτρηση των πρασίνων με τους Περιστεριώτες στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Η απόφαση του Αντρέα Στραματσόνι να μην συμπεριλάβει για άλλη μία φορά στις επιλογές του τον Ισπανό στόπερ, σε συνδυασμό με το ότι δεν έχει δικαιολογήσει τις υψηλές αποδοχές που απολαμβάνει, επέτρεψε τη διάδοση διάφορων φημών για το μέλλον.

Ο Σάντσεθ ήταν στο "Απόστολος Νικολαΐδης" το βράδυ του Σαββάτου (19/3) και μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ηρακλή με 4-0, το Sport24.gr συνομίλησε μαζί του για την απουσία του από τη Superleague. Ο 29χρονος αμυντικός ήταν ευδιάθετος γέλασε όταν πληροφορήθηκε τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν προσωρινά εκτός των πλάνων του Στραματσόνι.

Η απάντηση του ήταν ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και η αλήθεια είναι απλή και διαφορετική. Εξήγησε ότι παρά την επιθυμία του να αγωνιστεί, ακόμα δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό στον ώμο, αφού αισθάνεται πόνο και δεν μπορεί να τζαρτζαριστεί με τον αντίπαλο επιθετικό.

"I can't push anyone" επανέλαβε δύο φορές και έκανε την χαρακτηριστική κίνηση που δείχνει την επαφή ώμου με ώμο, προκειμένου να υποστηρίξει τα λεγόμενα του. O Σάντσεθ συμπλήρωσε ότι χρειάζεται ακόμα δέκα ημέρες για να αποκατασταθεί το πρόβλημα του και αισιοδοξεί ότι θα τεθεί στη διάθεση του Στραματσόνι μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Λίγο αργότερα, την εκδοχή του Σάντσεθ επιβεβαίωσε και ο Αντρέα Στραματσόνι, σε σχετική ερώτηση του Sport24.gr κατά την αποχώρηση του από το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Ο Ιταλός προπονητής σχολίασε ότι ο παίκτης του είναι απλώς τραυματίας και όταν αναρρώσει πλήρως, υπολογίζεται κανονικά εν όψει των play off.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ