ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η αντίδραση του Σάντσεθ και η πράσινη επιθυμία

Η αντίδραση του Σάντσεθ και η πράσινη επιθυμία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Διαβάστε στο Sport24.gr για τη συζήτηση που είχε ο Σέρχιο Σάντσεθ με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, τα όσα άκουσε και για τη μείωση των αποδοχών του.

Το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης (26/4) αναρτήθηκαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι η διοίκηση του Παναθηναϊκού πρότεινε στον Σέρχιο Σάντσεθ να μειωθούν οι αποδοχές του κατά το ήμισυ. Επί της ουσίας, έδειξε με αυτό τον τρόπο τη δυσαρέσκεια της για την προσφορά του Ισπανού στόπερ στη φετινή σεζόν.

Ο 30χρονος αμυντικός φέρεται να μην αποδέχτηκε την πρόταση και υπό αυτές τις συνθήκες, δύσκολα θα παραμείνει στην Αθήνα. Κατά συνέπεια, ο Σάντσεθ αναζητεί ομάδα για να επιστρέψει στην Ισπανία, ενώ θα διαπραγματευτεί με τη διοίκηση για την αποζημίωση που θα λάβει.

Από τον Παναθηναϊκό διαψεύστηκαν τα δημοσιεύματα και τονίστηκε ότι δεν υπάρχει καμία δόση αλήθειας στις φήμες για το διαζύγιο με τον Σάντσεθ.

Το ρεπορτάζ του Sport24.gr αναφέρει ότι πράγματι διεξήχθη μία συζήτηση ανάμεσα στον Ισπανό αμυντικό και στα στελέχη του Παναθηναϊκού. Όμως την προκάλεσε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος είχε ενημερωθεί για διάφορα άρθρα στον ελληνικό Τύπο αναφορικά με το μέλλον του και θέλησε να πληροφορηθεί απ' ευθείας τις προθέσεις των διοικούντων.

Στον Σάντσεθ τονίστηκε ότι η διοίκηση του Τριφυλλιού δεν έχει επέμβει στην υπόθεση του και η χρησιμοποίηση του εναπόκειται στον Αντρέα Στραματσόνι, καθώς και στο πότε θα είναι εκείνος σε θέση να αγωνιστεί. Οι εξηγήσεις κάλυψαν τον Σάντσεθ προς το παρόν, ο οποίος δεν αποκλείεται αντέδρασε κατ΄αυτόν τον τρόπο, λαμβάνοντας υπόψη και την κατάσταση του Μάικλ Εσιέν.

Από την άλλη, η τροπή της συζήτησης δεν αναιρεί ότι στον Παναθηναϊκό δεν έχουν μείνει ικανοποιημένοι από την προσφορά του Σάντσεθ. Σίγουρα θα ήθελαν να συναινέσει ο ποδοσφαιριστής σε μείωση των ετήσιων αποδοχών του, όμως απαιτείται προσεκτική προσέγγιση. Διότι ο Σάντσεθ έχει συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2019, με απολαβές 800.000 "καθαρά" το χρόνο και έχει τον απόλυτο έλεγχο της διαπραγμάτευσης.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ