ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Αντάλιασπορ για τον Ιμπάρμπο

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (Eurokinissi Sports-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (Eurokinissi Sports-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Στην Ιταλία και στην Τουρκία υποστηρίζουν ότι η Αντάλιασπορ κινείται για το δανεισμό του Βίκτορ Ιμπάρμπο, τη στιγμή που ο Κολομβιανός επιθυμεί να συμβιβαστεί με τον Παναθηναϊκό.

Ίσως η άφιξη του Βίκτορ Ιμπάρμπο στην Αθήνα την Πέμπτη (19/1), συνοδεία του ατζέντη του, να μην ήταν τυχαία... Λίγη ώρα μετά τη γνωστοποίηση της παρουσίας του Κολομβιανού επιθετικού στην πρωτεύουσα, αποκαλύφθηκε στην Ιταλία το ενδιαφέρον της Αντάλιασπορ για τον ποδοσφαιριστή.

Η ιστοσελίδα "Tuttomercatoweb" υποστηρίζει ότι η τουρκική ομάδα ενδιαφέρεται για το δανεισμό του Ιμπάρμπο, μέχρι τον Ιούνιο του 2017. Περαιτέρω, τα τούρκικα ΜΜΕ αναπαραγάγουν την πληροφορία και προσθέτουν ότι στη συμφωνία θα προβλέπεται ρήτρας εξαγοράς των δικαιωμάτων του 26χρονου στράικερ.

Δεν είναι σαφές εάν η ξαφνική έλευση του Ιμπάρμπο στην Αθήνα συνδέεται με την Αντάλιασπορ. Ωστόσο, στην Τουρκία επισημαίνουν πως οι διαπραγματεύσεις της διοίκησης με τον ποδοσφαιριστή έχουν ενταθεί τις τελευταίες ώρες, με σκοπό να συμφωνήσουν άμεσα.

Ο Ιμπάρμπο επιζητεί μία συμβιβαστική διακοπή της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό, αφού εφόσον εκδικαστεί η καταγγελία της ΠΑΕ, τότε θα χάσει τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Κάτι που δεν το επιθυμεί ο ποδοσφαιριστής, ενώ και στο Τριφύλλι θα ήθελαν να απεμπλακούν από την υπόθεση.

Επίσης, πρέπει να διευκρινιστεί πως με την προσφυγή του Παναθηναϊκού στη FIFA, δεν απελευθερώνεται αυτόματα μία θέση μη κοινοτικού στο ρόστερ. Οπότε, το συμφέρον και των δύο επιτάσσει να συμβιβαστούν το συντομότερο...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ